Keresés
Close this search box.

NMC Wallstyl WT4 mennyezeti szegélyléc

NMC Wallstyl WT4 mennyezeti szegélyléc. Egyszerű, letisztult design, mely minimalista, modern terekben mutat a legjobban.

ÁR:

19.290 Ft

További információk

Szegélyléc típusa

Mennyezeti

Méret

200 cm hosszú X 7 cm magas X 18 cm széles

Szegélyléc anyaga

Duropolimer

NMC SZEGÉLYLÉC VÁSÁRLÁS MENETE 6 LÉPÉSBEN

Újra előtérbe kerülnek a szegélylécek a lakberendezésben! Talán elsőre nem szembetűnő jelenlétük, azonban a prémium NMC® szegélylécei nagymértékben befolyásolják a belső terek pozitív hangulatát. Lenti ábránkon összefoglaltuk, hogyan zajlik az NMC® szegélyléc vásárlási folyamata.

1 lépés
ONLINE NÉZELŐDÉS ÉS MEGRENDELÉS
Mindig javasoljuk Érdeklődőinknek, hogy még mielőtt betérnek hozzánk, nézelődjenek honlapunkon, hogy kialakuljon egy elképzelés arról, hogy milyen minta, stílus, típus az, amit otthon viszont szeretnének látni. Az Orac Decor® szegélyléceket típus szerint csoportosítottuk, így lábazati, mennyezeti, fali, LED és panel kategóriák között böngészhetnek. Rendelést online is le lehet adni, így nem szükséges befáradni üzletünkbe.
1 lépés
2. lépés
BEMUTATÓTEREMBEN SZEMÉLYES TANÁCSADÁS
Üzletünkben személyes tanácsadással egybekötve mutatjuk be kis minták alapján kínálatunkat. Tanácsadásunk jóval pontosabb, ha az adott szobáról előzetesen készítenek fényképeket, így mi is láthatjuk, hogy hova kerülne a szegélyléc.
2. lépés
3. lépés
SZEGÉLYLÉC KIS MINTA HAZAVITELE
A döntés megkönnyítése érdekében Érdeklődőinknek kiadjuk a kis mintánkat, hogy az otthoni környezetben is megtekinthessék a kiválasztott verziókat. Így a családtagok is elmondhatják a véleményüket, segítségül szolgálhatnak a döntéshozatal során.
3. lépés
4. lépés
ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS
A pontos falméretek alapján kiszámoljuk, hogy hány db szegélylécre és ragasztóra van szükség, majd készítünk egy árajánlatot. Az árajánlat elfogadása után indítjuk is a rendelést.
4. lépés
5. lépés
SZEGÉLYLÉC BEÉRKEZÉSE, HÁHOZSZÁLLÍTÁSA
A beérkezési idő kb. 4 hét. E-mailen jelezzünk, amint beérkeztek a szegélylécek, illetve egyeztetjük, hogy üzletünkben szeretnék-e átvenni a termékeket vagy házhozszállítást igényelnek.
5. lépés
6. lépés
SZEGÉLYLÉC FELRAKÁSA
Mindegyik szegélyléchez küldünk hivatalosa felrakási útmutatót, melyet minden esetben meg kell mutatni a mesternek. Megbízható és tapasztalt mesterre van szüksége, aki felteszi a szegélylécet? Keressen minket bátran, szegélyléc felrakást is vállalunk teljes körűen!
6. lépés

UTOLJÁRA MEGTEKINTETT TERMÉKEK

Ez az első megtekintett termék..

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!