Soleil Bleu Camille fényáteresztő függöny

Soleil Bleu Camille fényáteresztő függöny. Magas minőségű, vékony szövésű, fényes organza függöny, mely könnyen kezelhető, mosható és vasalható.

ÁR:

29.390 Ft/m

Vegye igénybe teljes körű függöny szolgáltatásainkat: helyszíni felmérés, függöny varrás, karnis szerelés és függöny felrakás.

További információk

Függöny gyártója

Soleil Bleu

Függöny típusa

Fényáteresztő függöny

Függöny anyaga

Poliészter

Méret

320 cm magas

Rendelési idő

3-6 hét

A monitoron látható színek eltérhetnek a valóságtól, ajánlott a vásárlás előtt bemutatótermünkben személyesen meggyőződni a termék pontos színéről. Vásárlás esetén a különböző akciók és kedvezmények nem vonhatók össze.

FÜGGÖNY VÁSÁRLÁS MENETE 6 LÉPÉSBEN

Tudjon meg többet a mindenre kiterjedő függönyszolgáltatásainkról, mely a lehető leggördülékenyebb függönyvásárlási élményt biztosítja Önnek!

1 lépés
Helyszíni felmérés
Szakértőink a helyszínre látogatva bizonyosodnak meg arról, hogy az igényeinek leginkább megfelelő stílusú és minőségű függöny kerüljön otthonába. A helyszíni felmérés során rögzítik a falak, ablakok és aljzatok pontos méreteit. Részletesen felmérik az Ön igényeit, és annak megfelelően együtt átbeszélik a függönyök, sötétítők stílusát, fazon és szabásterveit, és a hozzá alkalmazható karnis rendszerek lehetőségeit. Felmérési díjaink Budapest területén: Helyszíni felmérés minta nélkül: bruttó 25 000 Ft / 1 óra Helyszíni felmérés mintabemutatással és tanácsadással: bruttó 35 000 Ft / 1 óra Vidéki felmérési díjainkat egyedi árazás alapján kalkuláljuk.
1 lépés
2. lépés
Termékválogatás
A felmérést követően, Márvány utcai üzletünkben az enteriőr tanácsadás során szakértőink bemutatják prémium minőségű kínálatunkat és legfrissebb újdonságainkat. Legyen szó, akár függönyök, sötétítők varrásáról, szabásáról, kárpitosipari munkákról, karnisok típusairól, tapéták alapanyagairól, azok felhelyezéséről, minden kérdésre válaszolunk és a munkára a megfelelő szakembert tudjuk biztosítani.
2. lépés
3. lépés
Árajánlat készítés
Miután kiválasztásra kerültek az anyagok, indulhat az árajánlat készítés a megbeszélt paraméterek szerint. Az árajánlatba belefoglalhatjuk az anyag-, varrás- és szerelés költségeit is. Az árajánlat elfogadása után megrendeljük a termékeket, melyek beérkezése után továbbítjuk varrodánkba.
3. lépés
4. lépés
Varrás
Varrónőink a megbeszélt igények alapján gyönyörűen és precízen varrják meg az anyagokat. Leterheltségüktől függően, kb. 1-2 hét alatt készen is vannak, mely után következhet a várva-várt szerelés.
4. lépés
5. lépés
Karnis szerelés és függöny felrakás
Megbízható és profi karnisszerelő csapatunk előre egyeztetett időpontban érkezik Önökhöz a megvarrt függönyökkel és karnisokkal. A mennyiségtől függően 1-2 óra alatt felszerelik a karnisokat, és felteszik a függönyöket.
5. lépés
6. lépés
Kész függöny
A folyamat legjobb része! Nincs más dolgunk, mint élvezni a csodaszép új függönyünket.
6. lépés

UTOLJÁRA MEGTEKINTETT TERMÉKEK

Ez az első megtekintett termék..

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Ajánlatkérés / Bejelentkezés helyszíni felmérésre