Keresés
Close this search box.

BEMUTATKOZÁS - HOME DESIGN BUDA

ISMERKEDJ MEG
A HOME DESIGN BUDA CSAPATÁVAL

A Home Design Lakberendezés lassan 20 éve működik megbízhatóan a lakástextil és tapéta üzletágban, mindig szem előtt tartva az aktuális piaci trendeket és vásárlói igényeket.

homedesign-18

Dóri

PR, MARKETING

Dóri fiatalos energiájával és lelkesedésével menedzseli a megrendeléseket, marketinget, honlapfejlesztést és a termékirányok kialakítását.

Bakay Áron Home Design Buda

Áron

CEO

Cégünk pénzügyi és számviteli szakértőjeként Áron felel minden gazdasági döntésért. Ha unja a számokat, akkor beáll kicsit szőnyeget kiszállítani vagy falat bontani.

homedesign-21

Juli

ÜZLETVEZETŐ

Juli 30 éves tapasztalattal rendelkezik kivitelezés és építkezés terén, emellett hatalmas belsőépítészeti és termékismereti tudással bír, így nincs olyan szakmai kérdés, amiben ő ne tudna segíteni.

TAPÉTA I FÜGGÖNY I SZŐNYEG

Üzletünk kínálatában tapéták, függönyök, szőnyegek, karnisok és szegélylécek széles választéka található meg. Személyre szabott lakberendezési tanácsadást nyújtunk lakásokhoz, házakhoz, irodákhoz, panziókhoz és hotelekhez egyaránt, amely során maximális figyelmet élveznek vásárlóink elképzelései és igényei. A függönyözés és tapétázás mellett már lakások és házak teljes körű felújítását is vállaljuk, legyen szó akár bontásról, villanyszerelésről, bútorszerelésről, parkettázásról vagy szegélyléc lerakásról.

XII. kerületi bemutatótermünkben 2021-től már heten dolgozunk teljes munkaidőben, valamint saját karnis szerelő csapattal és varrodával rendelkezünk.

VIDEO - Függönyözési és felújítási
szolgáltatásaink

helyszíni felmérés homedesign buda
Play Video about helyszíni felmérés homedesign buda

VIDEO - Függöny és tapéta
bemutatóterem

Videó lejátszása

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!