Keresés
Close this search box.

orac decorszegély és dekorlécek

Az új Orac Decor® lécek és dekorációk szabadságot biztosítanak a tervezéshez és az önkifejezéshez. Pont úgy, ahogyan a modernisták új technológiákat használnak, hogy a szimmetria révén tökéletes arányokkal és egyszerűséggel nyűgözzenek le, – a mi öt termékcsoportunk is lehetővé teszi, hogy a belső tereket korlátok nélkül személyiségével töltse meg. Tiszta vonalak, markáns élek vagy lekerekített formák, világítás és dekorációs elemek, amelyek a saját történetét mesélik el: minden csak Önön múlik.

Nincsenek határok. Az elmének nincsenek határai. A tiszta kreativitás mindig felülírja a definiált kódokat. mert a fantázia féktelen és nem lehet megfelelésre kényszeríteni. Ez a MODERN. Ezek korlátlan lehetőségek.

orac decorBÁRMIT KIHOZHATSZ BELŐLE

A Belga központú Orac Decor termékek olyan neves tervezők kezei közül kerülnek ki, mint Ulf Moritz és Orio Tonini. A gyártó a kreatív, stílusos és egyedi megoldás mellett nagy hangsúlyt fektet a minőségre is: a szegélylécek saját fejlesztésű, polisztirol mixből készülnek, így az általános habosított barkács áruházi anyaggal szemben ez az anyag összepréselt, így sokkal strapabíróbb. Míg a fa lábazati elemek felmosásnál hajlamosak magukba szívni a vizet, addig az Orac Decor szegélylécek kialakításuknak köszönhetően vízállóak, aminek köszönhetően, megfelelő ragasztó segítségével vizes helyiségbe is felkerülhetnek. 

orac-moritz

Ulf Moritz

Orac designer
orio-orac-decor

Orio Tonini

Orac designer

orac decorGALÉRIA

orac decorTERMÉKEK

Alakítása ki otthonát az Orac Decor egyedi és kreatív megoldásaival! A speciális anyagból készült lábazati, mennyezeti, fali és LED szegélylécek különleges tervezési folyamatok eredményeként kerülnek gyártásba, aminek köszönhetően a stílusos megjelenés mellett a minőség is a legmagasabb igényeket is kielégíti. 

Lábazati
szegélyécek

Mennyezeti
Dekorlécek

Fali
panelek

led
Dekorlécek

Fali
Dekorlécek

Szegélyléc
Ragasztók

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!