ÚJ LIGNE PURE 2022-ES SZŐNYEG KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Bemutatjuk a belga szőnyeg gyártó 2022-es szőnyeg gyűjteményét.

A Ligne Pure szőnyegek híresek a letisztult, visszafogott kinézetükről, így gyakran minimál, vagy skandináv lakberendezésű otthonokba szokták választani vásárlóink. A gyártó előnyben részesíti a természetes anyagokat és az egyszerű kinézetet, így igazán naturális hangulatot tudunk teremteni a szőnyegekkel. A szőnyegek anyagukat tekintve viszkózból készülnek, melyek fantasztikus fényt és puhaságot adnak a szőnyegnek, vagy pedig gyapjúból, mely a strapabíróságban verhetetlen.

A Ligne Pure termékek kb. 6 hét alatt érkeznek be üzletünkbe. Lehetőség van ingyenes házhozszállítást is igényelni tőlünk, így kényelmesen, cipekedés nélkül csodálhatják majd az új szőnyeget.

A szőnyegek  fogásmintái megtekinthetőek és megrendelhetőek Márvány utcai bemutatótermünkben. Személyre szabott tanácsadással és szakértelemmel segítünk vásárlóinknak megtalálni a tökéletes szőnyeget.

Nem tud egyből dönteni üzletünkben? Semmi probléma, mintáinkat ingyenesen kiadjuk vásárlóinknak néhány napra, hogy otthoni környezetben, a helyi szín- és fényviszonyoknak megfelelően tudjanak dönteni.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás