Keresés
Close this search box.

REFERENCIA MUNKÁNK: RIVER 2. bemutató lakás függönyözése

HOME DESIGN BUDA BLOG

Teljes körű függönyözés a Duna parti okosotthonokban

Ismét az a megtiszteltetés ért minket, hogy a Metrodom River 2 lakópark bemutató lakását függönyözhettük be. A lakópark a XI. kerület, Budafoki út 64. alatt található meg, összesen 133 lakás épült, melyből még 40 elérhető. 
A Metrodomhoz híven a lakásokra a prémium érzet, a megbízható kivitelezés és a modern stílus jellemző. A lakások a különleges vízparti kilátás mellett az okosotthonok kényelmét is nyújtják, így pl. a redőnyök, a hűtés- és fűtésrendszer, és a videókaputelefon is mind okostelefonról üzelmeltethető. A lakópark igazán egyedi szolgáltatásokkal is kedvez az itt lakóknak, ugyanis elérhető óvoda, edzőterem, szauna, barkácsszoba, grillterasz, és még számos különlegesség. A teljes listát itt találjátok:

https://metrodom.hu/metrodom-river/szolgaltatasok

metrodom lakás függünyözése
A mi feladatunk a lakások teljeskörű függönyözése volt, tehát a helyszíni felmérés és tanácsadás, a függönyök és római rolók varrása és végül felszerelése.
 
metrodom lakás függönyözése
A sötétítő függönyök remekül leveszik a hőt, a fényáteresztő függönyök pedig gátolják a belátást, és lágy, otthonos érzetet kölcsönöznek a lakásnak. Hogy minél letisztultabb és modernebb összképet érjünk el, a karnisok egyszerű, fehér színűek lettek, hogy ne vegyék el a figyelmet a lakás többi eleméről. Ez a típusú karnis továbbá nagyon könnyen kezelhető, jól csúszik benne a függöny, de ugyanakkor strapabíró, nem szakad le, és fém minvoltának köszönhetően nem kopnak el, szemben a műanyag karnisokkal. Mivel a lakásokban mennyezeti hűtés-fűtés van, ezért ez a karnis típus szintén megfelelő, ugyanis rendelkezik olyan konzol típussal, amely mellett bőven elférnek a mennyezeti kábelek.
A végeredmény szerintünk önmagáért beszél, mi imádtuk ezt a munkát is!:)
 
A lakásokról bővebben itt lehet érdeklődni:
 
A fotókat készítette: Kiss Csanád

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!