Keresés
Close this search box.

Referencia munkánk Moody Interior Design csapattal

HOME DESIGN BUDA BLOG

Teljes körű függönyözés a belvárosban

Bemutatjuk egyik kedvenc tervező párosunk, a Moody Interior Design tagjait: Csohány Borbála lakberendezőt és Wágner-Héjja Fanni építészt. Bori és Fanni fiatalos lendülettel, precizitással és komoly szakmai háttérrel rendelkezik, elkészült munkáik remek ízlésről és kreativitásról tanúskodnak. Legyen szó teljes felújításról, bútortervezésről, színek és formák összeválogatásáról: Fanni és Bori mindig kihozzák a lehető legjobb megoldást az adott helyzetből, így az összkép harmonikus és otthonos lesz. 

Évek óta dolgozunk együtt, mindig örülünk a közös munka lehetőségének, hiszen a végeredmény önmagáért beszél. A projektek során a mi feladatunk volt a lakások teljes körű függönyözése:

  • Nyílászárók felmérése és helyszíni tanácsadás
  • Függönyvarrás
  • Karnis- és függöny szerelés

 

A galériában legújabb közös munkáinkat mutatjuk be:

Aki felújítaná lakását, vagy egy kis frissítésre vágyik, bátran ajánljuk a Moody Interior Design-t! Megbízhatóak, kedvesek és szakmai tapasztalatuknak köszönhetően rengeteg fejfájástól és felesleges költségtől kímélhetjük meg magunkat a felújítás és építkezés során.

Bővebben itt tudsz olvasni a tervezőkről (https://moodydesign.hu/rolunk/) és a projektekről (https://moodydesign.hu/projektek/).

Fotókat készítette: Hlinka Zsolt (https://zsolthlinka.com/)

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás