Keresés
Close this search box.

Referencia munkánk a Salt Design csapattal

HOME DESIGN BUDA BLOG

Lakások teljes körű függönyözése

Bemutatjuk a Salt Design csapat vezetői Blandl Inez és Rádonyi Tünde nemrégiben elkészült munkáját, a Turmeric projektet. A fotókat a Lakáskultúra – Szűcs Ildikó megbízásából készítette Barbay Csaba.
home design referencia munka

A projektek során a mi feladatunk volt a lakás teljes körű függönyözése:
– Nyílászárók felmérése és helyszíni tanácsadás
– Függönyvarrás
– Karnis- és függöny szerelés

Vagány színek és egyedi megoldások jellemzik a lakást, mint például a sötét konyha, nagy méretű csillár és sakkmintás szőnyeg. A függönynél ezért egyszerűbb, letisztult anyagokra esett a választás, hogy ne vegye el a figyelmet a többi látványosabb elemtől. Természetes hatású, matt, törtfehér fényáteresztő anyagunk mellé egy antracit sötétítő függöny került, mely biztosítja a hálószobában a megfelelő árnyékolást és gátolja a belátást. Karnis tekintetében pedig a kedvenc mennyezeti, fehér színű, fém karnisunk lett a nyerő, ugyanis ebben csúszik legjobban a függöny, strapabíró és hosszútávon megbízható a működése. Mi imádjuk az elkészült összképet!

Aki igazán kreatív és megbízható belsőépítészeti megoldást keres, annak bátran ajánljuk a Salt Design csapatot. Legyen szó új- vagy régi építésű ingatlan teljeskörű felújításáról, a Salt Design professzionális és prémium színvonalú szolgáltatást kínál a terek megfűszerezése mellett!

Elérhetőségük:
+36 70 455 0332
Érdemes Instagramon is bekövetni őket, hiszen igényes és szórakoztató tartalmakat közölnek az épp aktuális munkáinkról:
Nem utolsó sorban megemlítenénk egy fantasztikus kezdeményezést a Salt Design-tól: minden elkészült projektükben bemutatnak egy megmentésre váró kutyát, közösen a Kutyaovi szervezettel karöltve. 
Aki szeretné támogatni a szervezetet, vagy akár gondolkodik kutyus örökbefogadáson, az alábbi honlapon keresztül tud érdeklődni:

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk 2024. március 29. és 2024. április 1. között zárva tart.
Nyitás 2024. április 2-án 10 órakor.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Húsvét pénteken és hétfőn zárva vagyunk!