Keresés
Close this search box.

Pantone év színe 2024: Peach Fuzz, azaz világos barackszín

HOME DESIGN BUDA BLOG

Melegség és modern elegancia ötvözete

A PANTONE, a világ egyik leghíresebb festékgyártó cége minden év végén közzéteszi a következő év színét. Ez az a szín, mely meghatározó lesz a divatban és a lakberendezésben, rajtuk keresztül pedig még sok más ágazatban is, nem csoda tehát, ha mindig óriási érdeklődés övezi a bejelentést.
 
Az év színe nem csupán egy véletlenszerűen kijelölt szín a cég által kifejlesztett színkód táblázatból, hanem egy mély jelentéssel bíró, az aktuális év globális társadalmi folyamataira és meghatározó eseményeire reagáló, komplex választás.
 
A Peach Fuzz árnyalat tükrözi a kapcsolódásra, gondoskodásra és melegségre való vágyakozásunkat, így egy boldog, nyugodt érzetet sugároz magától.
év pantone színe 2024

Az év színe a lakberendezésben:
A Peach Fuzz kiválóan alkalmas az otthonos hatás elérésére, legyen szó egy elegáns bársony kanapéról, vagy egy tapétázott falról. Aki visszafogottabb otthonra vágyik, használhatja az év színét jóval kisebb mértékben is, például díszpárnán vagy virágkompozícióban, ami remekül ellensúlyozza a semleges alapokat.

2023-ban a Viva Magenta színre esett a választás, mely bátorságot sugall, dinamikus, önkifejezésre ösztönöz, egyensúlyba hozza a merészséget a vidámság érzésével és lendületet ad a mindennapokra. (link: https://homedesignbuda.hu/blog/az-ev-szine-2023-ban-viva-magenta-18-1750-2-2/)

PANTONE 3-1023 TCX PEACH FUZZ

Kapcsolódó termékek:

Harlequin Dahlia tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Vanity tapétaArte Vanity tapéta minta
Arte Vanity tapéta
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!