Keresés
Close this search box.

NYÁRI TAPÉTA AJÁNLÓNK

HOME DESIGN BUDA BLOG

Javában tombol a nyár, de sokan állnak épp egy lakásfelújítás kellős közepén, vagy esetleg már a nyaralás alatt azt tervezgetik, milyen átalakításokba fognak szeptembertől. Ha Te is közéjük tartozol, akkor érdemes elolvasnod blog bejegyzésünket, mert most egy olyan tapéta válogatást mutatunk meg, melynek segítségével a nyár esszenciáját csempészheted be otthonodba, hogy aztán egész évben élvezhesd azt!

A nyár beköszöntével többen veszik az irányt Európa mediterrán tájai felé, hiszen el sem tudnának képzelni autentikusabb helyszínt éves pihenésük eltöltésére, mint Olaszország vagy Görögország színes, ízekkel és illatokkal teli lüktető, ugyanakkor megnyugtató harmóniát sugárzó tengerparti városkái. Az angol Cole&Son egy teljes tapéta kollekciót szentelt ennek az életérzésnek a bemutatására; a Seville  ugyanis Dél-Spanyolország varázslatos tájaira kalauzol minket. A kollekció mintáin keresztül megelevenedik a térség építészete és művészete, valamint változatos növény- és állatvilága. A motívumokban épp úgy  felismerhetjük a helyi kerámiaművészet jellegzetes vonásait, a vibráló színekkel díszített  virág- és levélmintákat, mint a  szenvedélyes flamenco táncosok és az őket kísérő gitárok és más hangszerek különleges formáit.

Gyümölcsök, koktélok,  tengerparti hangulat minden mennyiségben! Az ’50-es évek kiváló olasz művésze, Fornasetti metszetei alapján készült citrusos és koktélbárt idéző tapéták  feldobhatják a konyhát, az étkezőt, vagy akár az előszobát is. A merészebbek távolabbi tájak felé is kacsintgathatnak, és állat motívumokat is választhatnak, megelevenítve ezzel Afrika és Dél-Kelet Ázsia egzotikus vidékeit.

Ha valaki nem kedveli a mozgalmasabb, nagy mintás megoldásokat, annak az egyszínű, vagy kevés színt tartalmazó, textúrákkal játszó tapéták kínálhatnak jó alternatívát.  A belga Arte Essentials kollekciójában több egyszerűnek tűnő, ugyanakkor rendkívül elegáns texturált minta található, mely kiváló hátteret biztosíthat nyarat idéző berendezésünknek vagy tárgyainknak.

A cikkünkben bemutatott összes tapéta mintája megtekinthető Márvány utcai bemutatótermünkben! Amennyiben mégsem tudnál dönteni, szakértő csapatunk személyre szabott tanácsadással segít abban, hogy a legmegfelelőbb minta kerüljön otthonodba!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!