Keresés
Close this search box.

Referencia munkánk: Metrodom River bemutató lakások

HOME DESIGN BUDA BLOG

Teljes körű függönyözés a Duna parti okosotthonokban

Metrodom lakópark függönyözése. Bemutatjuk egyik legújabb referencia munkánkat: a Metrodom River XI. kerületi, Duna-parti lakóparkban található bemutató lakásokat függönyöztük be teljes körűen.  A lakópark egyedi külső megjelenése, és modern építészeti- és belsőépítészeti megoldásai mind a prémium érzetet keltik. A lakások a különleges vízparti kilátás mellett az okosotthonok kényelmét is nyújtják, így pl. a redőnyök, a hűtés- és fűtésrendszer, és a videókaputelefon is mind okostelefonról üzelmeltethető. A lakópark igazán egyedi szolgáltatásokkal is kedvez az itt lakóknak, ugyanis elérhető óvoda, edzőterem, szauna, barkácsszoba, grillterasz, és még számos különlegesség. A teljes listát itt találjátok:
metrodom river függönyözés
A függönyözés során fontos szempont volt a design, ezért a tervezők bátran bántak a színekkel: kék, zöld, barna és mályva színű sötétítő függönyök is kerültek a mintalakásokba, ezzel igazán egyedi és vagány hatást értünk el. A sötétítő függönyök remekül leveszik a hőt, a fényáteresztő függönyök pedig gátolják a belátást, és lágy, otthonos érzetet kölcsönöznek a lakásnak. Hogy minél letisztultabb és modernebb összképet érjünk el, a karnisok egyszerű, fehér színűek lettek, hogy ne vegyék el a figyelmet a lakás többi eleméről. Ez a típusú karnis továbbá nagyon könnyen kezelhető, jól csúszik benne a függöny, de ugyanakkor strapabíró, nem szakad le, és fém minvoltának köszönhetően nem kopnak el, szemben a műanyag karnisokkal. Mivel a lakásokban mennyezeti hűtés-fűtés van, ezért ez a karnis típus szintén megfelelő, ugyanis rendelkezik olyan konzol típussal, amely mellett bőven elférnek a mennyezeti kábelek. 
A végeredmény szerintünk önmagáért beszél, mi imádtuk ezt a munkát!:)
metrodom river függönyözés
Aki igazán igényes, prémium, és a jövőbe mutató technikával rendelkező otthont keres, annak bátran ajánljuk a Metrodom River lakásokat! A lakóparkról bővebb információkat itt tudsz olvasni: 
A képeket készítette: Hlinka Zsolt
Tudtad? A Home Design Lakberendezés vállal:
– Helyszíni felmérést függöny anyag mintákkal és tanácsadással az ország bármely területén
– Függöny-, díszpárna és ülőpárna varrást
– Karnis- és függöny szerelést
Keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!