Keresés
Close this search box.

Legnépszerűbb függönyeink

HOME DESIGN BUDA BLOG

A természetesség és a letisztultság hódít nálunk is

Legújabb blogunkban bemutatjuk vásárlóink kedvenc függöny anyagait üzletünkben. Az elmúlt évekre jellemző, hogy leginkább visszafogott, egyszínű, természetes hatású függöny anyagokat keresnek az érdeklődők, így üzletünkben is ezekből a típusokból szerepel a legtöbb opció. 
Kedvenc márkánk, a német JAB magas minőségű, prémium érzetet keltő textil anyagai tökéletes választásnak bizonyulnak, így bátran ajánljuk őket. Az anyagok készülhetnek poliészter, pamut, len és akár gyapjú kombinációból is.
Hogy minél letisztultabb és modernebb összképet érjünk el, egyszerű, fehér színű, fém karnis szoktunk javasolni, hogy ne vegye el a figyelmet a lakás többi eleméről. Ez a típusú karnis nagyon könnyen kezelhető, jól csúszik benne a függöny, de ugyanakkor strapabíró, nem szakad le, és fém minvoltának köszönhetően nem kopik el, szemben a műanyag karnisokkal. Mivel a legtöbb újépítésű lakásban mennyezeti hűtés-fűtés van, ezért ez a karnis típus szintén megfelelő, ugyanis rendelkezik olyan konzol típussal, amely mellett bőven elférnek a mennyezeti kábelek. 
 
Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket bátran bármelyik elérhetőségünkön és kollégáink állnak szíves rendelkezésükre!

Íme a legnépszerűbb függönyeink:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!