Keresés
Close this search box.

Függönyök a Te ízlésednek megfelelően

HOME DESIGN BUDA BLOG

Eleged van a megbízhatatlan cégekből és a rosszul végzett kivitelezésből? Végéhez érkezik az építkezés/felújítás és már csak a függöny van hátra? Home Design függöny szaküzletünkben levesszük a terhet a válladról! A kezdeti anyagválasztástól kezdve, a helyszíni felmérésen, a varráson és a szerelésen át, teljes körűen vállaljuk házak és lakások függönyözését!

Kizárólag egyedi méretre készült függönyökkel foglalkozunk, azaz a ház adottságaihoz igazítjuk a függönyözési megoldásokat, vásárlóinkkal együtt átbeszélve, megtervezve. Üzletünkben azon dolgozunk minden nap, hogy a függönyözés ne teher, hanem egy gondtalan, örömteli élmény legyen vásárlóink számára. Tudjuk, hogy mennyi problémával és váratlan szituációval jár egy építkezés, felújítás, így nekünk célunk, hogy a lehető leggördülékenyebb legyen a függönyözés folyamata.

Legnépszerűbb szolgáltatásunk a helyszíni felmérés, mely során a Te otthonodban választjuk ki a színeket, anyagokat és beszéljük át a részleteket, tehát Neked, a teljes függönyözési folyamat során egyetlen egyszer se szükséges bejönnöd üzletünkbe! A maximális kényelem érdekében a kommunikáció és fizetés is elektronikusan történik.

KIK VAGYUNK MI?

A Home Design Buda több mint 15 éve meghatározó szereplője a hazai prémium lakástextil piacnak. Egyik legnagyobb erősségünk a személyes kiszolgálásban rejlik, hiszen minden betérő érdeklődő személyre szabott tanácsadásban részesül, legyen szó akár tapétáról, függönyről vagy szegélylécről.

Üzletvezetőnk, Juli 30 éves tapasztalattal rendelkezik kivitelezés és építkezés terén, emellett hatalmas belsőépítészeti és termékismereti tudással bír, így nincs olyan szakmai kérdés, amiben ő ne tudna segíteni. Dóri és Áron fiatalos energiájukkal dolgoznak lelkesen a megrendeléseken, honlapfejlesztésen, termékirányok kialakításán és pénzügyön. Ezen kívül hosszú évek óta dolgozunk együtt összeszokott szerelő és varrónő csapatunkkal, akik rövid határidőn belül
megbízhatóan és magas színvonalon varrják függönyeinket és szerelik karnisainkat.

Ha gondtalan, örömteli, profi függönyözést szeretnél, keress minket, és kérj ajánlatot még ma!

Olvasd el útmutató mini kalauzunkat és tudj meg többet a függönyözésről korábbi cikkünkből!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!