Keresés
Close this search box.

ARTE MONSOON 2.0 – ESŐERDŐ IHLETTE TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Beérkezett bemutatótermünkbe a belga Arte új tapéta kollekciója, a Monsoon 2.0.

A trópusi esőerdők ihlette kollekció mintáiban az élővilág hihetetlen sokfélesége és a növények, állatok változatos színei elevenednek meg. A hét egzotikus mintában játékos és stílusos vonalakat, levélmintákat és különleges színeket találunk. A tapéták fényes felülete változatos kombinációkat eredményezhet a térben, hiszen az adott helyiség viszonyainak megfelelően a tapéta elnyeli, vagy visszaveri a fényt. 

A kollekció születésének fő inspirációját az esőerdők lenyűgöző világa adta a tervezők számára, azonban nem csak csodálni, megóvni is szeretnék azt. CO2-semleges vállalatként az Arte elkötelezett ökológiai lábnyomának minimalizálása mellett. A fenntarthatóság jegyében gyártóüzemükben saját hulladék-újrahasznosító egységük van, és minimalizálják a papír- és festék veszteséget a tapéták gyártása során. Az energia-fogyasztással nagyon takarékosan bánnak; a gyártócsarnokokban és raktárakban kizárólag LED világítást használnak, a szárítókemencéket és a gyártósor egyéb gépeit pedig amikor csak lehet, kikapcsolják.  Az Arte saját szennyvíz-előtisztító berendezéssel is rendelkezik, mely a helyszínen szűri és tisztítja a felhasznált vizet. Ez a folyamat a vízbázisú tintákkal kombinálva jelentősen csökkenti a tapétagyártás környezetre gyakorolt hatását. A logisztika terén is számos környezetkímélő megoldást alkalmaznak; csomagolóanyagaik jelenleg 70%-a újrahasznosított papír, a csomagolás pedig szigorúan illeszkedik a termék méretéhez, hogy az minél kevesebb levegőt tartalmazzon.

Ha Neked is fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem a lakberendezésben is, gyere el Márvány utcai bemutatótermünkbe, és válogass Arte tapétáink közül

Kapcsolódó termékek:

Arte Facet tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Arrow tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Vanity tapétaArte Vanity tapéta minta
Arte Vanity tapéta
Ajánlatot kérek
arte blast tapéta
Arte Blast geometrikus tapéta
Ajánlatot kérek
arte sumatra tpéta
Arte Sumatra tapéta
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!