Keresés
Close this search box.

Arte Lanai tapéta kollekció

HOME DESIGN BUDA BLOG

Hawaii ihlette színek és formák kombinációja

A belga Arte tapéta gyártó a legnívósabb márkák közé tartozik. Minden évben egyedi, innovatív mintákkal és gyártási technikákkal rukkolnak elő, így mindig izgatottan várjuk az új kollekciókat. 2024-ben a Lanai névre keresztelt tapéta kollekciójuk jelent meg, melyet a Hawaii életérzés inspirált, ugyanis a Lanai szó Hawaii nyelven verandát jelent. A színek és formák azt az érzést teremtettek kelteni, amikor egy kellemes, langyos nyári estén a verandán ücsörgünk a kényelmes fonott hintaszékben, lelassulunk és csak a természetre figyelünk.

Mindegyik minta kézzel készült, rattan és rafia minták felhasználásával. Az elkészült tapéták pedig vinylre lettek nyomtatva, hogy strapabíró legyen, illetve hogy struktúrált felületével egy még inkább érdekes látvány nyújtson. Színek tekintetében pedig természetes, natúr színek dominálnak.
 
Az Arte Lanai tapéta könyv megtekinthető és kikölcsönözhető Márvány utcai bemutatótermünkben, hogy otthoni fényekben tudják kiválasztani kedves vásárlóink a legmegfelelőbb színeket. A tapéták várható beérkezési ideje kb. 4-6 hét.
 

Kapcsolódó termékek:

Arte Puna tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Maui tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Mauna tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Kona tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Kailua tapéta
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!