Keresés
Close this search box.

ANTHOLOGY 6 TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Az Anthology tapéta gyártó lenyűgöző 6. kollekciója 

2014 tavaszán jelent meg a lakberendezési piacon az Anthology márka. Elsősöprő sikereiket az innovatív megoldásaiknak és újítások iránti lelkesedésüknek köszönhetik, mellyel egyből lenyűgözték a lakberendezésben jártas szakembereket. Mai napig egyedi és úttörő megoldásokkal rukkolnak elő mind a technológiai fejlesztések, mind a tapéta minták tervezése terén. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a prémium minőség és az extravagáns megjelenés az Anthology márka alappillére. Gyakran használnak üveggyöngyöket, amivel eleganciát és glamourt csempésznek a tapétára, hiszen a napfény megcsillanása az apró gyöngyökön elképesztő látványt eredményez. 

A 6. kollekcióban előtérbe kerültek a türkiz és kék színek, melyek után egyre több vásárlónk érdeklődik, hiszen vidám, ugyanakkor megnyugtató hatása miatt remek választás hálószobába és nappaliba is. A tervezőket, mint mindig, most is a természetben megtalálható márványok inspirálták. Ezeknél a fantasztikus színvilágú és mintázatú kőzeteknél szebb múzsákat elképzelni sem tudunk.

Az Anthology tapéták hatalmas előnye, hogy moshatóak és súroló kefével tisztíthatóak, így garantáltan hosszú távon élvezhetjük otthonunkban a tapétát, bírni fogja a strapát. 

Az Anthology 6 tapéta kollekció mintakönyve megtekinthető Márvány utcai bemutató termünkben!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!