Keresés
Close this search box.

EIJFFINGER TRIANON VOL II KLASSZIKUS TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

A klasszikus tapéták iránti kereslet még mindig töretlen, úgyhogy ezt a vonalat is szeretjük folyamatosan bővíteni. Legújabb klasszikus stílusú tapétakönyvünk, az Eijffinger Trianon Vol II múlt héten érkezett meg üzletünkbe!

A klasszikus lakberendezési irányzatnak megfelelve a holland tervezők gyönyörű klasszikus motívumokkal és színekkel gazdagították a kollekciót. Az elegáns virág minták, kanyargó inda motívumok kombinálva a csíkos tapétákkal gyönyörűen mutatnak klasszikus otthonokban, legyen szó nappaliról vagy hálószobáról. A színek terén a lágy, letisztult árnyalatok dominálnak. Pastell színek, halvány rózsaszín, krémszín, bézs, ezüst, arany mind-mind fellelhető a kollekcióban, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő, a lakás stílusába beleillő variációt.

A klasszikus lakberendezési irányzat a régi, történelmi korokig nyúlik vissza. A középkori urak lakberendezési stílusából ihletet merítve mai napig számos tervező dolgozik a klasszikus stílussal. A klasszikus tapétákhoz elegáns, nemes anyagú textilek illenek. Bársony, selyem, csipke anyagokkal lehet tarkítani az összképet. Egy- egy apró részlet megváltoztatása, pl. egy minőségi, antik bútordarab felújítása új bútorszövettel csodákra képes. Klasszikus bútorszöveteink között garantáltan találhatunk olyat, amibe Ön is egyből beleszerethet!

Látogasson el Home Design üzletünkbe és fedezze fel a Trianon katalógust személyesen is!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!