Keresés
Close this search box.

KEDVENC REFERENCIA MUNKÁNK

HOME DESIGN BUDA BLOG

Trópusi tapéták skandináv életérzéssel.

Bemutatjuk egyik kedvenc referencia munkánkat, ami a közelmúltban készült el. A tulajdonos fiatal pár nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen minden felújításra került a lakásban. A végeredmény önmagáért beszél, fantasztikus skandináv hangulatú otthont varázsoltak.
Minket a tapétázásra és függönyözésre kértek fel. Mivel redőny van a lakásban, így sötétítő függönyre nem volt szükség, hiszen szerettek volna minél világosabb és tágasabb enteriőrt kialakítani. Egy lágy esésű, törtfehér, könnyen kezelhető voile függönyre esett a választás, mely sűrű behúzásával meggátolja a belátást.

Az előszobába egy banánfaleveles Eijffinger tapéta került, mely vidám színeivel egyből mosolyt csal az arcunkra hazaérkezéskor. Remek ötlet volt felhasználni a maradék tapétát a kis szobában, így a levélminta visszaköszön ott is. Központi elemként egy archaikus, fekete-fehér dzsungel mintás tapéta panelt választotta a pár. A tapéta panel úgy funkcionál, mint egy nagy poszter vagy festmény a falon, ugyanis nincs benne mintaismétlődés. Megnyugtató hatása és különleges mintázata káprázatos látványt nyújt. A zöld kiegészítők passzolnak az előszobai tapétával és a fekete-fehér panelt is feldobják.

Ezúton is köszönjük a párnak a közös munkát, és gratulálunk az új otthonukhoz!

Tervező: Vizsuart
Képek: Jurassza Zsófia

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!