Keresés
Close this search box.

COLE&SON ICONS TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Bemutatjuk a kultikus Cole&Son Icons tapétakönyvet! Tudjon meg többet az angol márkáról cikkünkből, és merítsen ötletet a gyönyörű kollekcióból!

A Cole&Son története Észak-Londonba, az 1870-es évekbe nyúlik vissza. A nagy múltú cég már a 19-20. században is az élvonalban járt, a hasonlóan neves Sanderson-nak fatáblákra kézifaragott mintákat értékesítettek. Ezeket a táblákat nyomták aztán a tapétapapírra, kezdetben kézzel, majd az évek során gépek segítségével, felgyorsítva a gyártási folyamatot.

A Cole&Son vállalat sikerét a prémium minőségű kézifaragott fatábláknak köszönhette. A cég olyan történelmi épületeknek is nyújtott tapéta mintát, mint például a Buckingham-palota és a Westminster-palota.
A Cole&Son alkalmazottjai a kezdetektől fogva minőségi és különleges mintákat készítettek, és ez ugyanúgy érvényes a mai vállalati filozófiájukra is. Szenvedélyük a gyönyörű és izgalmas tapéták iránt egy cseppet sem lankadt, a folyamatos megújulással mai napig az élvonalban járnak.

Az Icons névre keresztelt kollekció nem meglepő módon a márka ikonikus mintáit tartalmazza. Pálmafák, kolibrik, flamingók, fa motívumok köszönnek vissza a kollekcióból, az 50-es évekbeli Miami inspirálta színvilágban. Világos, életteli színárnyalatok és trópusi hangulat jellemzi a napsütötte South Beach-et, amely egyértelműen meg is mutatkozik a kollekcióban. Garantáltan elrepít minket az óceánon túlra!

Talán a legkülönlegesebb design, amely egyből elkápráztatott minket, a buja Miamiból egy „szelet”, retro stílusú terszokkal és oszlopsorokkal, mozgalmas pálmafákkal és banánfalevelekkel. A geometriai és a trópusi vonal keveredik egymással, melynek összhatása lenyűgözően mutat a falakról visszaköszönve.

Látogasson el Home Design üzletünkbe és tekintse meg élőben Cole&Son katalógusainkat!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!