Keresés
Close this search box.

COLE&SON ARDMORE TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Tekintse meg a Cole&Son és az Ardmore Ceramic Art közös munkájának gyümölcsét! Lélegzetelállító az eredmény!

A tapétakönyv a nevét az Ardmore Ceramic Art-tal való együttműködés során kapta. A tervezők az afrikai hagyományokhoz és kultúrához nyúlnak vissza. Nem véletlen, hogy a katalógusban afrikai mintákkal tarkított, állatokkal díszített vázákat is elrejtettek. Az ihletet egyértelműen az Ardmore Ceramic Art szebbnél szebb vázáinak hangulata adta. Némely képről vissza is köszönnek a gyönyörű, állat mintákkal díszített kerámiák.

A designerek másik inspirációs forrása az egzotikus növények és az afrikai vadvilág volt, ezért sem meglepő, hogy különleges madarak, nagymacskák, elefántok és gyümölcsöt habzsoló majmok köszönnek vissza a tapétákról. A gyönyörű gyöngysorok és fonott kosarak, szőtt áruk mintái szintén inspirálták a designereket, így a kultúra is megjelenik a kollekcióban.

A kollekció színvilága egyértelműen a természetből eredeztethető. A krétaszerű sivatagok síkságai mellett a életteli, friss zöld esőerdők és az egzotikus flóra és fauna hozzájárultak ahhoz, hogy a tapétákon a minták mellett a színek is elhozzák otthonunkba tradicionális Afrikát. A minták és a színek harmóniája pedig tökéletes összképet eredményezhetnek, legyen szó nappaliról, előszobáról vagy hálószobáról.

Talán legjobban a képeken keresztül tudjuk bemutatni a kollekció különleges hangulatát. A képeken szereplő tapéták mindegyike megtekinthető Home Design Lakberendezési üzletünkben.

További ötletekért, inspirációért böngésszen honlapunkon blog bejegyzéseink között, vagy kattintson rögtön dzsungel mintás kínálatunkra!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!