Keresés
Close this search box.

COLE&SON FORNASETTI TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Tekintse meg a Fornasetti kollekciót a Cole&Son márkától, amelyet Piero Fornasetti munkássága inspirált! Az eredmény magáért beszél!

A tapétakönyv a nevét a  híres Piero Fornasettiről kapta. A milánói születésű 20. századi festő, szobrász, lakberendező szürreális, olykor zavarba ejtő munkássága jelentett inspirációt a Cole&Son tervezői számára. Az ikonikus alkotó tipikus Fornasetti motívumaiból ihletet merítve megalkották a Fornasetti kollekciót, melynek szürreális tapétái egyből mosolyt csaltak az arcunkra.

Kedvenceink közé tartozik a gyümölcsöt habzsoló majmot megjelenítő design, de magával ragad bennünket a madarakkal ábrázolt fa is, melyet a tervezők rácsok mögé zártak – ezzel is üzenetet csempészve az összképbe. Szintén Fornasetti tipikus stílusát mutatják a római és görög építészeti elemek, a mediterrán látkép, az aranykulcs motívum a titokzatos levelek között.

A tapéták nemcsak nappalikban mutatnak gyönyörűen, hanem kávézókban, pubokban, egyszóval a vendéglátó egységekben is csodásan helytállnak. Egyediségükkel egyből magukra vonják a tekintetünket, mosolyt csalnak az arcunkra, emlékezetessé teszik az ott töltött perceinket, óráinkat. Különleges hangulatuknak köszönhetően szívesen ücsörgünk olyan környezetben, amelyet ezek a tapéták nyújtanak.

Látogasson el Home Design üzletünkbe és tekintse meg a Cole&Son kollekcióinkat! További inspirációért, ötletekért böngésszen honlapunkon, blog bejegyzéseink között!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk 2024. március 29. és 2024. április 1. között zárva tart.
Nyitás 2024. április 2-án 10 órakor.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Húsvét pénteken és hétfőn zárva vagyunk!