Keresés
Close this search box.

HARLEQUIN PALOMA TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Tekintse meg üzletünkben a gyönyörű Paloma kollekciót!

Az angol Harlequin tervezői tapétakönyvük megalkotása során a lágy, természetes formákból és a szigorú építészeti vonalakból merítettek ihletet, és ötvözték a két irányzatot. A virág motívumok mellett éppen ezért geometrikus minták is megjelennek, ezáltal is különlegessé téve a összképet.

A katalógus elsősorban a skandináv lakberendezési irányzat kedvelőinek készült. Kerüli az élénk színeket, elsősorban a visszafogott árnyalatok, mint a bézs, világosszürke, homok és krémszín dominálnak, melyeket tovább lágyít a gyöngyházfényű alap. Kifejezetten ajánljuk világos, nagy ablakokkal keretezett szobákba,  nappalikba, ahol a napfény gyönyörűen tud játszani a tapétákon. A harmónia megteremtése érdekében a Paloma kollekcióhoz függönyanyag és bútorszövet kollekcióval is készültek a tevezők, így, a harmonizáló párnákkal és függönyökkel még csodásabbá tehetjük az összképet. A márka korábbi textil kollekcióiból is választhatunk a Paloma elegáns mintáihoz, ilyen például a Harlequin Zenna kollekció, melynek anyagaiból gyönyörű függönyök készülhetnek, keretbe foglalva a szobát.

A lágy minták és színek miatt a Paloma tapétái gyönyörűen mutatnak hálószobákban is. Elegáns és visszafogott hangulatot eredményeznek, így öröm lehet egy fárasztó nap után haza érkezni, ledobni a cipőt és nyugovóra térni. Skandináv szőnyegekkel nemcsak a hálószobában festenek nagyon jól, akár nappaliban, előszobában, de fürdőszobában is megállják a helyüket. Természetesen, a fürdőben csak óvatosan! A tapéták vízbázisú ragasztóval vannak felhelyezve, így nagy mennyiségű víz esetén könnyen leoldódik a falról.

Látogasson el Home Design Lakberendezési üzletünkbe és tekintse meg élőben a Paloma kollekciót! Böngésszen honlapunkon és blog bejegyzéseink között további ötletekért.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!