Keresés
Close this search box.

A GYAPJÚ SZŐNYEG ELŐNYEI

HOME DESIGN BUDA BLOG

A textilipar egyik legfontosabb állati eredetű alapanyagaként tartjuk számon a gyapjút. Akik a természetességet szeretnék előtérbe helyezni otthonukban, azok nemcsak gyapjú szőnyeggel, de számtalan gyapjú anyagból készült lakberendezési kiegészítővel is gazdagíthatják az enteriőrt.

A gyapjú népszerűségét a természetességének köszönheti. Egyik igen előnyös tulajdonsága, hogy levegőszűrőként funkcionál. Képes elnyelni a párát, majd ha a levegő szárazzá válik, akkor kiengedni magából azt a mennyiséget, amennyit képes volt megtartani, ezért allergiásoknak (természetesen nem gyapjú allergiában szenvedőknek!) kifejezetten ajánlják.

A gyapjú anyagnak további előnye, hogy rendkívül jó hőszigetelő, illetve hőálló. Ebből fakadóan magas a tűzálló képessége is, ezért biztonságosabbnak tekintjük a gyapjú szőnyegeket a polyester szőnyegekhez képest.

A természetes eredetnek köszönhetően a strapabírás is garantált. Gyerekszobába, nappaliba, illetve olyan központi helyiségekbe, ahol gyakran igénybe van véve a szőnyeg, az egyik legjobb megoldás a gyapjú. Mára már számtalan dizájn, minta és szín áll rendelkezésünkre belőlük, így modern, minimalista és skandináv lakberendezés ihlette otthonokba szívesen ajánljuk. Egyedi kinézetüket a különleges struktúrájuk is emeli, így egyszerűen lesznek a leglátványosabb elemei a szobának, ahova kerülnek.

Home Design üzletünkben tudunk mutatni 100% gyapjú, kézicsomózott, illetve kézitűzött verziókat, de a gyapjú és viszkóz kombinációjából készült választékunk is igen széles. A gyapjú mellett csodásan mutatnak a len anyagok, ezért akár egyből hozzá is igazíthatjuk a szintén természetes len függöny anyagjainkat, ha Érdeklődőnk szeretné teljesen felfrissíteni az otthoni enteriőrt.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!