Keresés
Close this search box.

SMARTSTRAND PADLÓSZŐNYEG ELŐNYEI

HOME DESIGN BUDA BLOG

A Smartstrand padlószőnyeg tökéletes választás kisgyermekes családok és házi állatok mellé!

Hogy miért merjük gyerekek és háziállatok mellé ajánlani a Smartstrandet? Elsősorban azért, mert antiallergén szőnyegekről beszélünk. A természetes alapanyagú, kukoricarostból készült szálak strapabíró minőséget garantálnak, nem bolyhozódnak, nem szöszösödnek, ami igazán nagy előny, ha a gyerekek és/vagy a kisállatok is részesei a mindennapoknak, hiszen így nem lélegzik be a kihullott, szöszös szálakat.

Nemcsak gyerekek és háziállatok mellé tökéletes választás a Smartstrand, de olyan háztartásokba is, ahol a lépcsőt is padlószőnyeggel borítanák be. Ezt azért emeljük ki, mert nem minden padlószőnyeg márka termékei alkalmasak a lépcsők fedésére. A Smartstrand kitűnő minősége a lépcső teljes bevonását garantálja, ahol a hajlatokban éppúgy tökéletesen állnak a szálak, mintha sík felületen volnának.

A márka több különböző minőséget, dizájnt és szálméretet kínál. Így azok számára is nyújt lehetőséget, akik a hosszú szálú megoldásokat preferálják, de azok sem maradnak alternatíva nélkül, akik viszont kifejezetten a praktikusságot tartják szem előtt. Van olyan minősége, melyet irodákba is bátran ajánlunk, mivel egyszerűen, megakadás nélkül lehet rajta gurítani a görgős széket és hosszútávú, gondtalan pillanatokat okoz a munkahelyen is.

Látogasson el Home Design üzletünkbe és tekintse meg élőben Smartstrand szőnyegmintáinkat! Színben és minőségben is óriási választék tárul elénk, ezért csakis a lakás adottságai, illetve stílusa befolyásolhatja a döntéshozatalt!
További ötletekért, inspirációért böngésszen webshopunkban!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!