Keresés
Close this search box.

FR ONE – A LÁNGMENTES TEXTILEK KIRÁLYA

HOME DESIGN BUDA BLOG

Fr One a lángmentes textilek világában a piacvezetők között szerepel. Mindez nem is csoda, hiszen a lángmentesség mellett számos további előnnyel bír.

A műszálból készült szövetek strapabíróságát tovább fokozza, hogy UV- és penészállók is, ezért nyugodt szívvel ajánljuk őket olyan helyiségekbe is, ahol nincs függöny felhelyezve az ablakok előtt és gyakran besüt a nap, hiszen az UV-álló szöveteknek nem árt a napfény, nem fakulnak és nem veszítenek élénk színükből az évek során. Ebből fakadóan sós és édesvízi hajózásra is alkalmasak az Fr One szövetek, általuk bevont párnákkal, szivacsokkal kényelmesebbé tehetjük a fedélzetet. A kabinokban Fr One függönyökkel sötétíthetünk be, mely garantáltan bírni fogja a strapát.

A szövetek alkalmasak mindennapi mosásra, ezért tökéletes választás éttermekbe, apartmanokba, hotelekbe és szállodákba is. 40-70 fokban és szárítógépben is mosható anyagok, mely tulajdonságok szintén megkönnyítik a mindennapokat. Magas kopásállóságuk garantálja, hogy éveken át gyönyörködhessünk bennük.

Óriási színpalettával találjuk szembe magunkat, de a kollekciók között virágmintás és geometrikus textilek is szerepelnek, így bátran kombinálhatjuk is őket egymással.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!