Keresés
Close this search box.

EIJFFINGER: REUNITED EGYSZÍNŰ TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Egyszínű, de nagyszerű tapéta kollekció!

holland Eijffinger híres csodás trópusi, geometrikus vagy klasszikus mintáiról, azonban egyszínű tapétái is szemet gyönyörködtetőek. Kedvenc holland márkánk a korábbi kollekcióiból összeválogatta egyszínű mintáit, melyet Reunited néven dobott a piacra.

A gyűjtemény bővelkedik rengeteg natúr színnel, mint a bézs, szürke és barna, melyek textil hatású, matt, csillogó, vagy fa hatású verziókban mind-mind megtalálhatóak. Minimalista lakásokba tökéletesen passzolnak az egyszínű minták, így az enteriőr letisztult és ízléses lesz. Élénk színei remekül mutatnak gyerekszobákban is, vidám és élettel teli árnyalatai garantáltan mosolyt csalnak az arcokra.

Az Eijffinger termékei nagy része UV fény álló, ami azt jelenti, hogy bátran tehetjük olyan falfelületre, amit gyakran süt a Nap, mert nem fog évek múltán sem kifakulni a színe. Szintén nagy előnye ennek a márkának, hogy a legtöbb típus tisztítható nedves törlőkendővel, így könnyedén el tudjuk tüntetni a szennyeződéseket.

Személyes tanácsadással igyekszünk megtalálni mindenkinek a megfelelő terméket, ügyelve arra, hogy harmónia és összhang legyen az enteriőrben. Érdemes néhány képet hozni magukkal az üzletbe, így sokkal hatékonyabban tudjuk kiválasztani a megfelelő tapétát. Továbbá azzal is szoktuk segíteni vásárlóinkat, hogy haza tudják vinni a mintakönyveket, így otthoni környezetben is meg tudják nézni a kiválasztott mintákat. Megbízható és tapasztalt festőink állnak rendelkezésre a tapéta felragasztásánál, így Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza a legjobban tetsző terméket.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk 2024. március 29. és 2024. április 1. között zárva tart.
Nyitás 2024. április 2-án 10 órakor.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Húsvét pénteken és hétfőn zárva vagyunk!