Keresés
Close this search box.

FÜGGÖNY ÉS KARNIS SZERELÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK

HOME DESIGN BUDA BLOG

Teljeskörű szolgáltatásunk a helyszíni felméréssel kezdődik. A pontos ablak-, karnis- és aljzat méretek meghatározása után az üzletünkben előre kiválasztott mintasálakat a helyszínen személyes tanácsadással újra bemutatjuk. Így az otthoni fényviszonyokban, az enteriőrhöz igazodva tudjuk Önnel együtt kiválasztani a megfelelő sötétítő és/vagy fényáteresztő anyagot. Karnis választékunk üzletünkben tekinthető meg. Forgalmazunk mennyezeti- és rúdkarnisokat, melyek lehetnek egysínesek, vagy kétsínesek illetve fényesek, vagy mattak. A rúd és végzárók vastagsága, színe és dizájnja szintén egyedileg kiválasztható.

Miután kiválasztásra kerültek az anyagok készítünk egy árajánlatot a megbeszélt paraméterek szerint. Az árajánlatba belefoglalhatjuk a varrás költségeit is, de varrási szolgáltatásunk opcionális. Az anyagok kb. 2-3 hét alatt érkeznek be üzletünkbe, majd mi egyből továbbítjuk őket a varrodának. Leterheltségtől függően, kb. 1-2 hetet vesz igénybe a varrás. Vállalunk fényáteresztő-, sötétítő-, blackout/dimout függöny, dekorsál, párnahuzat (akár béléssel együtt) és római roló varrást.

Amint átvettük a varrodából a frissen elkészült, egyedi méretre szabott függönyöket, rögtön értesítjük Vásárlóinkat. Karnis szerelés esetén előzetes időpontfoglalás szükséges. Általában szerelés esetén a helyszínen a karnisokkal együtt az egyedi igények szerint készült függönyök is egyből felkerülnek, ezért a varrást mindig a karnis szerelés időpontjához igazítjuk. Ha nincs szükség karnis szerelésre, akkor a függönyök átvehetők  üzletünkben.

Függöny mosást és vasalást is vállalunk! „Háztól házig” érvényes a szolgáltatásunk, vagyis elhozzuk a tisztításra szoruló anyagokat és pár napon belül, patyolat tisztán, gyönyörűen kivasalva vissza is helyezzük a karnisra őket.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!