Keresés
Close this search box.

A MIROO SZŐNYEGEK ELŐNYEI

HOME DESIGN BUDA BLOG

Egyedi méretre vágott szőnyegek gyors szállítási idővel.

Az osztrák származású Miroo márka különlegessége, hogy egyedi technológiájának köszönhetően bármilyen méretben, illetve formában rendelhetők termékeik. Lézerrel vágják a szőnyegek szélét, mely technológia nem csak a standard méretektől való eltérést teszi lehetővé, de a szélek foszlását is megakadályozza. További előnye, hogy az egyedi méretre szabás nem jelent hosszú szállítási időt. Megrendeléstől számítva, kb. 2-3 hét alatt érkeznek be termékeik üzletünkben, mi pedig azonnal értesítjük kedves Vásárlónkat, hogy minél előbb élvezhesse otthonában a szőnyeg látványát, puhaságát.

A márka többféle minőséget nyújt számunkra. Ez valójában azt jelenti, hogy lehetőséget kínál a megfelelő szőnyeg kiválasztásához: a szál hosszúságában és sűrűségében, sőt, tapintásában is különbségek vannak a minőségek között. Fényes és matt verziók is rendelkezésünkre állnak. Színekben elsősorban a pasztellárnyalatok közül választhatunk, illetve a fehér, tört fehér, bézs és szürke színek különböző árnyalatait kínálják. Az egyedi méretre szabás miatt csak egyszínű termékeket forgalmaz a Miroo, hiszen gyakran a szőnyegek nem a hagyományos alakot kapják.

Bátran el lehet engedni a fantáziát, hiszen a legkülönfélébb formát és alakot is legyártják nekünk!
Üzletünkben személyes tanácsadással egybekötve, fogásmintákon keresztül mutatjuk be termékeinket. Haza is lehet vinni a mintákat több napra is akár, hogy az otthoni környezetben, padlóhoz, bútorokhoz és az egyéb kiegészítőkhöz is hozzá lehessen igazítani a szín megválasztását.

Kapcsolódó termékek:

Miro Sam szőnyeg
Miroo Sam szőnyeg
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!