Keresés
Close this search box.

EIJFFINGER ENSO TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Újabb kollekcióval bővült az Eijffinger gyűjteményünk! A tervezők a harmóniát előtérbe helyezve hozták létre az Enso-t, melyben a kifinomult minták mellett a letisztult színek dominálnak. A geometria ebben a katalógusban is középpontba került, de ez esetben egy egészen más megközelítésből. A geometrikus minta és a márvány különleges együtteséből született meg a dizájn, ami egyediségével és különlegességével rögtön magával ragadott bennünket is. Modern lakásokba szívesen ajánljuk.

Az idei év egyik legnépszerűbb geometrikus mintája, a hexagon minta is helyet kapott a kollekcióban. Nagyvárosi, urban stílusú környezetben csodásan mutatnak, játékosságot csempésznek az enteriőrbe.  A katalógust növénymotívumok is tarkítják, melyeket finom, mezei virágok ihlettek.

Bátran kombinálhatók a különböző minták egymással, ilyenkor viszont a hangsúly a színek harmóniájára esik. Önmagában mintás tapétákkal gazdagították tovább a kollekciót, hogy a merész minták és színek mellé lehetőségünk legyen egyszerű, letisztult dizájnt választani.

A minták többféle színben is elérhetők, így, ha az enteriőr fotókon megjelenő minta megtetszett, de a színvilág nem illik az Ön lakásába, akkor mindenképp érdemes befáradni hozzánk, hogy bemutathassuk a teljes kollekciót!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!