Keresés
Close this search box.

CASADECO: ENCYCLOPEDIA TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Beérkezett üzletünkbe a csodás Encyclopedia kollekció!

„A természet a legkülönlegesebb enciklopédia: bemutatja a színeket, a fényeket, a különleges textúrákat és illatokat…Az Encyclopedia kollekciót a természetet jellemző tisztaság és érintetlen szépség inspirálta, és mint egy lexikon, a világ különböző pontjairól összegyűjtött, csodás flóra és fauna összességét takarja.” – írják a márka honlapján. Mi pedig ezzel tökéletesen egyetértünk. A kollekció egyszerű, letisztult tapétái mellett életteli paneleket vonultatnak fel. A paneleken szereplő buja, természet ihlette minták egyedivé varázsolják az enteriőrt, életet csempésznek a térbe.

Bátran ajánljuk őket modern kávézókba, éttermekbe és bárokba, ahol lenyűgözhetik a vendégeket, és nyugodt légkört teremthetnek. Domináns megjelenésük be is csábíthatja a járókelőket, turistákat, sőt akár a közösségi médián aktív bloggereket, vloggereket is.

Természetesen nappaliban, hálószobában is tökéletesen megállják a helyüket az életteli minták. Díszléccel, illetve szegélyléccel keretbe foglalva azonnal ki is emelhetjük őket a környezetből. Keretbe foglalásuk abban az esetben is szóba jöhet, ha a panel (fix) méretei nem illeszkednek a szoba adottságaihoz. Modern, letisztult enteriőrbe gyönyörűen mutatnak.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!