Keresés
Close this search box.

ARTE INSOLENCE TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Újabb Arte tapétakönyvvel bővült választékunk!

A kollekciót a 20-as évek palazzo stílusa ihlette. A fényűző korszak jellemvonásai a mai napig megállíthatatlanul jelen vannak a divatban. Természetesen a lakberendezésben is találkozunk tipikus 20-as évekbeli kiegészítőkkel, amelyek jelenkorivá formált verziói tökéletesen megfelelnek a mai trendeknek.

A különböző dizájnok mind magukon viselik a 20-as évek jellemvonásait, ugyanakkor a tervezők modernizálták a mintákat, az eredmény pedig lenyűgöző lett. Autentikus, 20-as évek eleji, rajzolt virág motívumok, Gatsby stílusú halszálkák újra gondolva és Charleston ruhák inspirálta rojtos minták köszönnek vissza a kollekcióból. A fényűzés a tapétákon is megjelenik. A fényes és matt verziók gyönyörűen kiegészítik egymást. A különleges technológiának köszönhetően, amivel készülnek, a tapéták textil hatásúak, tapintásuk selymes, amivel a tervezők tovább fokozták a luxus érzetet.

A geometria kiemelt szerephez jut a kollekcióban. A geometriai vonalakból fakadó egyediség és elegancia egybefonódása gyönyörűen megmutatkozik a különböző dizájnokon. Egyfajta art deco hatást is elértek vele a tervezők, hiszen az art deco stílusirányzatra szintén a geometrikus minták, a fényűző megjelenés és a Gatsby korszak stílusjegyei jellemzők.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!