2022 PANTONE ÉV SZÍNE: 17-3938 VERY PERI

HOME DESIGN BUDA BLOG

Egy bátor szín, mely a kreativitást és találékonyságot ösztönzi.

Minden év vége felé a Pantone színintézet bemutatja a következő év színét, mi pedig alig bírtuk kivárni a bejelentést! Idén a választás az alábbi színre esett: Very Peri, úgyhogy 2022-ben gyakran találkozhatunk majd kékes-lilás árnyalatokkal a divatiparban és a lakberendezésben egyaránt.

Nem véletlen, hogy ez a szín nyerte el a 2022-es év színe jelzőt.  A Pantone színintézet munkatársai szerint a színek nagy szerepet töltenek be mindennapjainkban. Az utóbbi években a Covid világjárvány miatt elszigetelten éltünk, a digitális világunk egyre nagyobb teret nyert.  A Very Peri modern szín tükrözi a globális innovációt és ezt az újfajta átalakulást, rávilágít az előttünk álló lehetőségek tárházára, és bemutatja, hogy a digitális világ színei hogyan jelennek meg a valóságban.

Nagy örömmel fogadtuk a bejelentést a 2022-es színtrenddel kapcsolatban, hiszen számtalan lehetőséget rejteget magában ez a szín. Íme, egy kis ízelítő, hogy a tapéták világában hogyan jeleníthető meg a Pantone 2022-es év színe!

Kapcsolódó termékek:

További bejegyzéseink

Függönyök a Te ízlésednek megfelelően

Eleged van a megbízhatatlan cégekből és a rosszul végzett kivitelezésből?Végéhez érkezik az építkezés/felújítás és már csak a függöny van hátra? Home Design függöny szaküzletünkben levesszük a terhet a válladról!

NYÁRI TAPÉTA AJÁNLÓNK

Javában tombol a nyár, de sokan állnak épp egy lakásfelújítás kellős közepén, vagy esetleg már a nyaralás alatt azt tervezgetik, milyen átalakításokba fognak szeptembertől. Ha Te is közéjük tartozol, akkor érdemes elolvasnod blog bejegyzésünket!

LAKBERENDEZÉS KÖRNYEZETTUDATOSAN

Milyen a környezettudatos lakberendezés? Lehet-e a fenntarthatóságot szem előtt tartani egy építkezés vagy lakásfelújítás során? Cikkünkben Járai-Szeglet Orsi lakberendező projektjein keresztül mutatjuk be a lehetőségeket.

ARTE MONSOON 2.0 – ESŐERDŐ IHLETTE TAPÉTA KOLLEKCIÓ

Beérkezett bemutatótermünkbe a belga Arte új tapéta kollekciója, a Monsoon 2.0. A trópusi esőerdők ihlette kollekció mintáiban az élővilág hihetetlen sokfélesége és a növények, állatok változatos színei elevenednek meg.

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás