Keresés
Close this search box.

2022 PANTONE ÉV SZÍNE: 17-3938 VERY PERI

HOME DESIGN BUDA BLOG

Egy bátor szín, mely a kreativitást és találékonyságot ösztönzi.

Minden év vége felé a Pantone színintézet bemutatja a következő év színét, mi pedig alig bírtuk kivárni a bejelentést! Idén a választás az alábbi színre esett: Very Peri, úgyhogy 2022-ben gyakran találkozhatunk majd kékes-lilás árnyalatokkal a divatiparban és a lakberendezésben egyaránt.

Nem véletlen, hogy ez a szín nyerte el a 2022-es év színe jelzőt.  A Pantone színintézet munkatársai szerint a színek nagy szerepet töltenek be mindennapjainkban. Az utóbbi években a Covid világjárvány miatt elszigetelten éltünk, a digitális világunk egyre nagyobb teret nyert.  A Very Peri modern szín tükrözi a globális innovációt és ezt az újfajta átalakulást, rávilágít az előttünk álló lehetőségek tárházára, és bemutatja, hogy a digitális világ színei hogyan jelennek meg a valóságban.

Nagy örömmel fogadtuk a bejelentést a 2022-es színtrenddel kapcsolatban, hiszen számtalan lehetőséget rejteget magában ez a szín. Íme, egy kis ízelítő, hogy a tapéták világában hogyan jeleníthető meg a Pantone 2022-es év színe!

Kapcsolódó termékek:

További bejegyzéseink

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk 2024. március 29. és 2024. április 1. között zárva tart.
Nyitás 2024. április 2-án 10 órakor.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Húsvét pénteken és hétfőn zárva vagyunk!