TIHANYI ATTILA ÉS DUDÁS DETTI – BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

HOME DESIGN BUDA BLOG

Ahol a szakmai tudás és a kreativitás találkozik!

Mai ajánlónkban Tihanyi Attila és Dudás Detti belsőépítész tervező páros legújabb munkájába nyújtunk betekintést. Hosszú évek óta dolgozunk együtt, megbízhatóságuknak és rendkívüli szakmai tudásuknak köszönhetően örömmel ajánljuk őket azoknak, akik felújítás vagy építkezés előtt állnak. Több évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan dolgoznak, munkájuk minősége kifogástalan.

Tervező párosuk két alapvető tevékenységből áll: komplett tervezési és kivitelezési szolgáltatás. Ez azért is rendkívül praktikus, mert így egy csapat végzi el a kezdetektől egészen a végéig az otthon felújítását vagy megépítését. Attila és Detti a lakberendezési tanácsadás mellett teljes körű belsőépítészeti tervezést és kivitelezést is vállal saját kivitelező csapattal.

Legutóbbi közös munkánkon Attila és Detti által tervezett és kivitelezett balatoni nyaralóban függönyöztünk együtt. A gyapjú és len alapú angol Designers Guild fényáteresztő függönyökre esett a választás, mely remekül illik a ház természetközeli hangulatához. A függönyök fehér, fém mennyezeti karnisra kerültek, melyek elhúzószerkezettel működnek, megkönnyítve a kezelésüket. Személyes kedvencünk a tócsás függöny megoldás, melyet ebbe a nyaralóba is választottunk: légies és elegáns látványt nyújt a függöny és otthonossá teszi a környezetet.

Ha bármilyen kérdésetek merülne fel, az alábbi elérhetőségeken tudjátok keresni Attila és Detti csapatát: chachacha54@gmail.com

Kapcsolódó termékek:

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

További bejegyzéseink

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Szabadság: Augusztus 15. - 21.

Kedves Vásárlóink!

Üzletünk augusztus 15. és 21. között zárva tart, levelére ezt követően mielőbb válaszolunk. Nyitás: augusztus 22, hétfő 10 óra.