Keresés
Close this search box.

ÚJ DESIGNERS GUILD SZŐNYEG KOLLEKCIÓ 2021 ŐSZ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Szemet gyönyörködtető szőnyegek! 

Mindig feldobja a kedvünket, ha új termékmintákat kapunk, így már nagyon vártuk az új őszi Designers Guild szőnyeg kollekciót. Nem is csalódtunk, idén is hozza az angol gyártó a megszokott, prémium minőséget és lenyűgöző eleganciát. 

A Designers Guild márkához hűen ismét előtérbe kerültek a geometrikus minták, ezúttal visszafogott színkombinációban. A nagy minták remekül feldobják az otthont, egyszínű tapéta és egyszínű függöny mellé tökéletes választás.
Az egyszínű szőnyegek kedvelői is megtalálják a maguknak legjobban passzoló stílust. Tricia Guild, a Designers Guild tervezője híres merész, és friss színválasztásairól, így idén a natúr színek mellett egy csodaszép mályva és mustársárga darabbal bővült gyűjteményünk. A szőnyegek anyagukat tekintve viszkózból készülnek, melyek fantasztikus fényt és puhaságot adnak a szőnyegnek. Szívesen töltenénk a napot ezeken a puha viszkóz szőnyegeken!

Márvány utcai bemutatótermünkben a Designers Guild szőnyegek összes fogásmintája megtalálható, melyet akár pár napra haza is lehet vinni, hogy otthoni környezetben az otthoni színekhez könnyebben menjen a választás. Személyre szabott tanácsadással és szakértelemmel segítünk vásárlóinknak megtalálni a tökéletes szőnyeget.

Kapcsolódó termékek:

Designers Guild Saraille Linen szőnyeg
Saraille Linen szőnyeg
568.390 Ft-tól
Designers Guild Phipps szőnyeg
Phipps Sky szőnyeg
653.190 Ft-tól
Desingers Guild Eberson szőnyeg
Eberson – Cobalt szőnyeg
653.190 Ft-tól
Designers Guild Saraille szőnyeg
Saraille – Dusk szőnyeg
568.390 Ft-tól
Designers Guild Capisoli szőnyeg
Capisoli – Teal szőnyeg
619.690 Ft-tól

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!