Keresés
Close this search box.

MIÉRT ÉRDEMES ORAC DECOR® SZEGÉLYLÉCET VÁLASZTANI?

HOME DESIGN BUDA BLOG

Nem véletlenül ez a kedvenc szegélyléc márkája a belsőépítészeknek és lakberendezőknek. Tudjon meg többet cikkünkből!

Üzletünkben a legmagasabb minőségű, Orac Decor márkájú szegélyléceket áruljunk. A termékeket Belgiumban tervezik neves tervezők, mint Ulf Moritz és Orio Tonini, a gyártásra szintén Belgiumban kerül sor a legmagasabb, nemzetközi előírásoknak megfelelően. A szegélylécek saját fejlesztésű polisztirol mixből készülnek. Az általános habosított barkácsáruházi anyaggal szemben ez az anyag összepréselt, ebből adódóan sokkal strapabíróbb. Míg a fa lábazati elemek felmosásnál hajlamosak magukba szívni a vizet, addig az Orac Decor szegélylécek kialakításuknak köszönhetően vízállóak és vizes helyiségbe is felkerülhetnek a megfelelő ragasztó segítségével. A díszléceknek három típusú ragasztója van; illesztő ragasztó, mellyel a léceket lehet összeilleszteni, általános ragasztó, mellyel a falhoz rögzítjük, illetve kültérre és vizes helyiségbe is van kifejlesztett ragasztó, mely biztosítja a léc fennmaradását.

Mennyezeti LED világítás kialakításában is segítségünkre lehetnek az Orac díszlécek, hiszen kifinomult megjelenésük mellett kialakításuknak köszönhetően nem üt át a fény a léceken. Íves falak esetén sem kell kétségbe esnünk, a belga tervezők a flexibilis verzióval az ívek kiküszöbölésére is gondoltak.

A 2 méteres szálban érkező szegélylécek fehér színűek, azonban akármilyen festékkel kezelhetőek. Fontos, hogy kültéri elhelyezés esetén UV álló festékkel kerüljenek lekezelésre. Lábazati elemekhez a lakkfesték használatát javasoljuk, mivel ütés esetén nehezebben sérül a festék.

Szakértő kivitelező csapatunk vállalja Orac Decor lécek szakszerű és megbízható felrakását.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!