Keresés
Close this search box.

COLE&SON BOTANICAL BOTANICA TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Lenyűgöző botanikus minták részletgazdag kidolgozásban.

Az angol Cole&Son a helyi tájakat és környezetet használta inspirációként, gondosan megművelt kertek, virágzó rétek és varázslatos erdők köszönnek vissza a tapétáikon.

A kollekció különlegessége, hogy a minták a 4 évszak színeiben érhetőek el – tavasz, nyár, ősz, tél – , így mindenki megtalálja a magának legjobban tetsző színárnyalatot. A tapéták színvariációját az állandóan változó táj inspirálta, a tavaszi színek pasztell árnyalatokban érhetőek el, a nyári árnyalatok élénk színeket kaptak, az őszi variációk meleg árnyalatban, a téli tapéták pedig hűvös, fagyos színekben pompáznak.

A divat előrejelzések szerint még mindig tarol a dzsungel minta, ami nem is csoda, hisz így egyszerűen lehet természet közelivé és frissé varázsolni az otthon. A Botanical Botanica kollekció tapéta mintái időtlenek, határtalanok, modern és klasszikus otthonokban egyaránt megállják helyüket.

Aki igazán különleges növénymintás tapétára vágyik, annak tökéletes megoldás a Botanical Botanica kollekció, mely megtekinthető és megvásárolható Márvány utcai bemutatótermünkben!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!