Keresés
Close this search box.

TAVASZI TAPÉTA VÁLOGATÁS

HOME DESIGN BUDA BLOG

Hivatalosan is megérkezett a tavasz, vagyis szép lassan újraéled a természet, virágba borulnak a fák. A tavaszi ébredés nem csak a természetre vonatkozik, hanem ránk is. Több figyelmet fordítunk az otthonunkra, megkezdődik a „tavaszi nagytakarítás” időszaka. Miért ne vágnánk bele éppen most egy kisebb lakásfelújításba is?

Könnyen becsempészhetünk egy kis tavaszt az otthonunkba, ha megjelennek az üdezöld levelek, friss virágok, apró madarak és/vagy színes pillangók az enteriőrben. A tapéták világában ma már szerencsére lehetőségek tárháza nyílik elénk, ha tavasziasra szeretnénk cserélni a benti összképet. Akár már az előszobában is fogadhatjuk vendégeinket madárkákkal vagy monumentális virágokkal, de a nappaliban is elkápráztathatjuk őket. A hangsúly természetesen a „kevesebb több” elvén van, vagyis ne zsúfoljuk teli mintákkal az enteriőrt, bőven elég egy-egy falat kiemelni design tapétával. Például gyönyörűen mutat, ha egy fix méretű panelt szegélyléccel keretezünk, így szinte festményként funkcionál a falon, és anélkül vonja magára figyelmet, hogy rosszul éreznénk magunkat a minták kavalkádjától.

A tavaszi megújulás vonatkozhat a hálószobára is. Egyszerűen feldobhatjuk a szoba összképét lágy virágmintákkal, repülő darumadarakkal, kolibrikkel vagy színpompás pillangókkal. Hálószobákban gyakran ajánljuk az ágy mögötti fal kiemelését, de az ágy előtti fal tapétázása is bátran szóba jöhet. Szerintünk a reggeli ébredezés pillanatát megédesítheti egy jól megválasztott tapéta, ezért sem mindegy, hogy milyen színekkel és mintákkal vesszük körbe magunkat!

Az alábbi tavaszi válogatásunk főszereplői a monumentális virágok, egzotikus növények és a tavasz első hírnökei, a madarak és pillangók. További ötletekért, inspirációért böngésszen honlapunkon!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!