2021 PANTONE ÉV SZÍNE: 17-5104 ULTIMATE GRAY ÉS 13-0647 ILLUMINATING

HOME DESIGN BUDA BLOG

Napsárga és szürke harmóniája.

Minden év végén a Pantone színintézet bemutatja a következő év színét. Idén a választás két színre esett: Ultimate Gray szürke és Illuminating sárga, úgyhogy 2021-ben gyakran találkozhatunk majd szürkés és sárgás árnyalatokkal a divatiparban és a lakberendezésben egyaránt.

Nem véletlen, hogy ez a két szín nyerte el a 2021-es év színe jelzőt. A meleg napsárga árnyalat a reményt és a pozitív gondolkodást szimbolizálja, a szürke pedig az erőt és a kitartást. A Pantone színintézet munkatársai üzenni szeretnének számunka a választásukkal, ugyanis 2020 eseményei után még nagyobb szükségünk van a reményre és az erőnkre.
Nagy örömmel fogadták az érintettek a bejelentést a 2021-es színtrenddel kapcsolatban, hiszen számtalan lehetőséget rejteget magában ez a két szín. Íme, egy kis ízelítő, hogy a tapéták világában hogyan jeleníthető meg a Pantone 2021-es év színe!

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

További bejegyzéseink

Függönyök a Te ízlésednek megfelelően

Eleged van a megbízhatatlan cégekből és a rosszul végzett kivitelezésből?Végéhez érkezik az építkezés/felújítás és már csak a függöny van hátra? Home Design függöny szaküzletünkben levesszük a terhet a válladról!

NYÁRI TAPÉTA AJÁNLÓNK

Javában tombol a nyár, de sokan állnak épp egy lakásfelújítás kellős közepén, vagy esetleg már a nyaralás alatt azt tervezgetik, milyen átalakításokba fognak szeptembertől. Ha Te is közéjük tartozol, akkor érdemes elolvasnod blog bejegyzésünket!

LAKBERENDEZÉS KÖRNYEZETTUDATOSAN

Milyen a környezettudatos lakberendezés? Lehet-e a fenntarthatóságot szem előtt tartani egy építkezés vagy lakásfelújítás során? Cikkünkben Járai-Szeglet Orsi lakberendező projektjein keresztül mutatjuk be a lehetőségeket.

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás