Keresés
Close this search box.

PARKETTA KÍNÁLATUNK ÉS LERAKÁS SZOLGÁLTATÁSUNK

HOME DESIGN BUDA BLOG

Termékpalettánk magas minőségű laminált, SPC és valódi fa parkettákkal bővült, melynek lerakásáról Home Design csapatunk gondoskodik.

Prémium textil és tapéta termékeink mellé most már JAB és Floor Experts márkájú magas minőségű parkettát is kínálunk érdeklődőink számára. Márvány utcai bemutatótermünkben segítünk kiválasztani a megfelelő típust és színt, kivitelező csapatunk pedig a parketta lerakásról gondoskodik.

A kollekciókban hatalmas színválaszték érhető el, így biztos, hogy mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb parkettát. A mintákat néhány napra ingyenesen haza lehet vinni, hogy otthoni színekben és fényekben könnyebben lehessen dönteni.

Megbízható kivitelező csapatunk vállalja az LVT padlók szakszerű lerakását és szállítását, így Önnek csupán annyi a dolga, hogy kiválassza az Önnek legjobban tetsző típust, mi pedig minden egyébről gondoskodunk!

Kérjen ajánlatot tőlünk még ma! Amennyiben valamely helyiségbe/helyiségekbe laminált parkettát vagy svédpadlót szeretne, tanácsadásunk során segítünk kiválasztani a megfelelő típust, és kiszállítjuk Önnek a kiválasztott „összepattintós” vagy ragasztható rendszerű kivitelt, gondoskodunk a professzionális lerakásról, póruszáró alapozással (beton esetén), alátétfóliával, hő és/vagy lépészaj csökkentő szigeteléssel.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!