Keresés
Close this search box.

FANTASZTIKUS ÚJ DZSUNGEL PANEL TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Bemutatjuk a Behang Expresse Select D trópusi tapéta panel gyűjteményét!

A holland Behang Expresse tapéta gyártó zseniális tapéta kollekcióval rukkolt elő, mely egyből lenyűgözött minket. A Select D névre keresztelt gyűjteményben élénk színvilágú dzsungeles mintázatú panelek találhatóak meg. A tapéta panelek tulajdonsága, hogy nincs bennük mintaismétlődés, így gyakorlatilag egy nagy képként, poszterként vagy festményként funkcionálnak a falon. Fix méretük van (pl. 2 méter széles x 3 m magas), strapabíró és vastag anyagból készülnek, így garantáltan hosszú évekig gyönyörködhetünk a tartós panelben. 

A kollekcióban a dzsungelben élő majmok, madarak és nagymacskák sokasága is előbukkan a buja növényzet között, így igazi trópusi hangulatot tudunk ezzel otthon teremteni. A tapéta panelekkel mindig egy sokkal izgalmasabb hatást tudunk elérni, mint egy sima, tekercses, mintaismétlődéses tapétával. Ár-érték arányban legyőzhetetlen ez a kollekció, így bátran ajánljuk a trópusi mintákat kedvelő érdeklődőinknek.

A Behang Expresse Select D kollekció megtekinthető Márvány utcai bemutatótermünkben. A mintakönyveket igény esetén, néhány napra ingyenesen haza lehet vinni, hogy otthoni fényekben és színekben lehessen kiválasztani a tökéletes mintát. 

Amennyiben megbízható tapétázó szakemberre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen ajánljuk szakembereinket.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!