Keresés
Close this search box.

ANTHOLOGY 7 TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Luxus tapéták kortárs design köntösben a Home Design Lakberendezésben.

Az Anthology tapéta gyártó egyik nagy kedvencünk, ugyanis innovatív gyártási technológiájuknak és folyamatos megújulásuknak köszönhetően lenyűgöző mintákat készítenek évről évre. A tapéták minősége magasan az élen jár, az extravagáns design pedig elkápráztatja vásárlóinkat. Gyakran használnak üveggyöngyöket, amivel eleganciát és glamourt csempésznek a tapétára, hiszen a napfény megcsillanása az apró gyöngyökön elképesztő látványt eredményez. 

A 7. kollekcióban előtérbe kerültek az őszies árnyalatok, melyek után egyre több vásárlónk érdeklődik, hiszen elegáns, ugyanakkor megnyugtató hatása miatt remek választás hálószobába és nappaliba is. A tervezőket, mint mindig, most is a természetben megtalálható márványok inspirálták. Ezeknél a fantasztikus színvilágú és mintázatú kőzeteknél szebb múzsákat elképzelni sem tudunk.
Személyes kedvencünk a parafából készült geometrikus mintázatú tapéta, melyet különleges és időtálló festékkel kezeltek a tervezők, hogy a valódi parafa kerülhessen a falra és ne kelljen kompromisszumot kötniük a vásárlóknak.

Az Anthology tapéták hatalmas előnye, hogy moshatóak és súroló kefével tisztíthatóak, így garantáltan hosszú távon élvezhetjük otthonunkban a tapétát, bírni fogja a strapát. 

Az Anthology 7 tapéta kollekció mintakönyve megtekinthető Márvány utcai bemutatótermünkben! 

Megbízható és tapasztalt tapétázómesterre van szüksége? Keressen minket bátran, kollégánkat szívesen ajánljuk!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!