Keresés
Close this search box.

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?

HOME DESIGN BUDA BLOG

Tanácstalan lakberendezési kérdésekben? Elégedetlen a vásárlás során tapasztalt kiszolgálással? Mi segítünk, hogy ez ne így legyen!

Egyik legnagyobb erősségünk a személyes kiszolgálásban rejlik. Minden betérő érdeklődő személyre szabott tanácsadásban részesül, legyen szó akár tapétáról, függönyről vagy szegélylécről. Vásárlóinkkal közösen egyeztetve, akár több órán és alkalmon keresztül választjuk ki a legmegfelelőbb termékeket, figyelembe véve az egyedi igényeket. Sok vásárlónktól kapjuk azt a pozitív visszajelzést, hogy nagyra értékelik a szaküzletek személyes és rugalmas kiszolgálását és odafigyelését, melyet egy nagy áruházban nem kapnának meg. Árajánlatunkat nem futószalag-szerűen, hanem egyedi igényekre szabva, egyedi kívánságok alapján készítjük.

Csapatunk:

Üzletünkben jelenleg öten dolgozunk teljes állásban. Üzletvezetőnk, Juli 30 éves tapasztalattal rendelkezik kivitelezés és építkezés terén, emellett hatalmas belsőépítészeti és termékismereti tudással rendelkezik, így nincs olyan szakmai kérdés, amiben ő nem tudna segíteni. Dóri és Áron fiatalos energiájukkal dolgoznak lelkesen a megrendeléseken, honlapfejlesztésen, termékirányok kialakításán és pénzügyön.
Ezen kívül hosszú évek óta dolgozunk együtt összeszokott szerelő és varrónő csapatunkkal,  akik rövid határidőn belül megbízhatóan és magas színvonalon varrják függönyeinket és szerelik karnisainkat.

Termékeink:

Büszkék vagyunk gondosan összeválogatott, ízléses és prémium minőségű tapéta, függöny, bútorszövet, szőnyeg és szegélyléc kínálatunkra. A kollekciók kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy ne tucat termékeink legyenek, hanem a legújabb trendek szerinti, neves designerek egyedi mintái jelenjenek meg nálunk. Termékeinket minták alapján mutatjuk be, melyet érdeklődőink mindig hazavihetnek néhány napra, hogy otthoni környezetben tudják megnézni, hogy melyik szín és minta passzolna leginkább hozzájuk.

Szolgáltatásaink:

Üzletünkben teljes körű függönyözés (helyszíni felmérés, varrás, karnis szerelés és függöny felrakás), kárpitozás és tapétázás mellett otthoni szolgáltatásokkal is bővültünk. Kivitelező csapatunk vállalja parketták, szegélylécek lerakását, bútorok összeszerelését, lámpák felszerelését, elektromos szerelvényezést, illetve költöztetést. Mindemellett számos tehetséges lakberendezővel és belső építész kollégákkal állunk kapcsolatban, akik további lakberendezéssel kapcsolatos munkálatokban tudnak segíteni.

Online jelenlét:

Nagy hangsúlyt fektetünk online jelenlétünkre. Nemrég elkészült új honlapunkon több, mint ezer termékünk közül lehet böngészni, hetente frissülő blog bejegyzéseikben pedig a legújabb kollekcióinkat mutatjuk be. Számos termékünket online vagy emailen keresztül is meg lehet rendelni. A termékeket ingyenes házhozszállítással küldjük ki vásárlóink részére.

Facebook és Instagram profilunkban pedig legnépszerűbb termékeink fotóit, illetve üzletünk életképeit osztjuk meg.

Kutyabarát bemutatóterem:

Kutyabarát vállalkozás vagyunk,  érdeklődőink mellett várjuk szeretettel négylábú kedvenceiket is. A kutyusokat friss víz és labdák várják, gazdijukat pedig szakszerű kiszolgálás.
Családi kutyánk, Luna gyakran vendégeskedik üzletünkben, vásárlóinkat mindig hatalmas lelkesedéssel várja. 

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!