Keresés
Close this search box.

ORAC DECOR® SZEGÉLYLÉC BEMUTATÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Prémium minőségű Orac Decor szegélylécek széles választéka!

Ulf Moritz, belga tervező és Orio Tonini, olasz designer által tervezett díszlécek nem csak gyönyörűen mutatnak otthonunkban, de ütés-, kopás- és vízálló funkciójuk miatt, praktikusak is.

A szegélylécként, oldalfali vagy mennyezeti lécként alkalmazható Orac Decor termékek saját fejlesztésű alapanyagból készülnek, polisztirol mixből. Az általános habosított barkácsáruházi anyaggal szemben, ez az anyag összepréselt, ebből adódóan sokkal strapabíróbb. Míg a fa lábazati elemek felmosásnál hajlamosak magukba szívni a vizet, addig az Orac Decor szegélylécek kialakításuknak köszönhetően vízállóak és vizes helyiségbe is felkerülhetnek, a megfelelő ragasztó segítségével. A díszléceknek három típusú ragasztója van, illesztő ragasztó, mellyel a léceket lehet összeilleszteni, általános ragasztó, mellyel a falhoz rögzítjük, illetve kültérre és vizes helyiségbe is van kifejlesztett ragasztó, mely biztosítja a léc fennmaradását.

Mennyezeti LED világítás kialakításában is segítségünkre lehetnek az Orac díszlécek, kifinomult megjelenésük mellett kialakításuknak köszönhetően nem üt át a fény a léceken.

Íves falak esetén se kell kétségbe esnünk, a belga tervezők a flexibilis verzióval, az ívek kiküszöbölésére is gondoltak.

A 2 méteres szálakban érkező szegélylécek fehér színűek, azonban akármilyen festékkel kezelhetőek, de fontos, hogy kültéri elhelyezés esetén UV álló festékkel kerüljön lekezelésre. Lábazati elemekhez a lakkfesték használatát javasoljuk, mivel ütés esetén nehezebben sérül a festék.

Amennyiben felhelyezéssel kapcsolatban problémába ütközne, keressen minket bátran és kollégánk esztétikuson felhelyezi otthonában a léceket.

Szegélylécek mintája megtekinthető Márvány utcai bemutatótermünkben.

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!