Keresés
Close this search box.

SANDERSON THE GLASSHOUSE TEXTIL KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

A textileken visszaköszönnek a tapétákon szereplő minták, melyeket felhasználhatunk sötétítő függönyként, de funkcionálhatnak dekorációként, mint dekorsál vagy akár díszpárnaként is feldobhatjuk a szobák megjelenését.

A The Glasshouse tapéta kollekciót követően a textil kollekciót mutatjuk be. Hozzá illő tapétával együtt vagy akár külön-külön is szebbé varázsolhatjuk otthonunkat.

13 minta közül számos visszaköszön a tapéta kollekcióban is, ilyen például a páfrány, a király protea vagy a gyűrűs farkú maki. Ezek a hozzájuk illő tapéta mellett nagyon szépen mutatnak díszpárnaként vagy dekorsálként.

A kollekcióban megtalálható még a kenyérfa inspirálta mintázat, mely bútorszövetként is megállja a helyét. Bevonhatjuk vele a teljes fotel felület vagy akár csak a háttámla bevonásával és hozzá illő ülőfelülettel is frissíthetjük otthonunk kinézetét.

A páfrány inspirálta Manila vagy a meseszép madárkák borította, részletgazdag Paradesia római rolóként is funkcionálhatnak. A római rolók napjainkban egyre népszerűbbek, mivel sokkal kevesebb anyagot igényelnek, mint a hagyományos függöny és jobban érvényesül a gyönyörű mintázat, mintha behúzott formában függene az ablak előtt.

Anyagukat tekintve főként 100% pamutból áll a kollekció, de található benne viszkóz – poliészter és pamut – len anyagösszetételű prémium minőségű textil is.

A textilek mintája megtekinthető Márvány utcai bemutatótermünkben. 

Vegye igénybe teljes körű függöny szolgáltatásainkat: helyszíni felmérés, függöny varrás, karnis szerelés és függöny felrakás!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!