Keresés
Close this search box.

HOME OFFICE TAPÉTA ÖTLETEK

HOME DESIGN BUDA BLOG

Vidám és merész tapéta ötletek, melyek  támogathatják szellemi tevékenységét otthoni irodájában!

Egyre több érdeklődést mutatnak vásárlóink a vidámabb, merészebb tapéták iránt otthoni irodájukba, hiszen a telt színek és különleges minták nemcsak vidám hangulatot árasztanak, hanem elősegítik a kreativitást is! Garantáltan több kedve lesz Önnek is leülni dolgozni otthoni irodai asztalához, ha saját ízlésének, stílusának megfelelő tapéta díszíti a falakat, melyek nem utolsó sorban az esztétikai jegyeken túl pozitív hatással lehetnek a szellemi tevékenységre. A színek és minták csodás harmóniája pedig befolyásolhatják akár az Ön hangulatát és hozzáállását az éppen aznapi munkájához is. Azaz egy olyan befektetés, amely többszörösen fizetődik ki!

Lakberendező kolléganőink előszeretettel választanak saját otthoni irodájukba is merész színeket és mintákat, ezzel is hozzájárulva, hogy könnyebben teljen a tervezési folyamat, az ötletelés. Elmondásuk szerint unalmas motívumokkal körbevéve az egyén maga is unalmasan fog gondolkodni.
Összegyűjtöttünk néhány tapéta ötletet, amelyek csodásan megállják a helyüket az otthoni munkasarkokban is.

Látogasson el Márvány utcai üzletünkbe, ahol személyes tanácsadással segítünk megtalálni a tökéletes kombinációt otthoni irodájába!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!