Keresés
Close this search box.

LEGNÉPSZERŰBB DESIGN TAPÉTA PANEL GYŰJTEMÉNYÜNK

HOME DESIGN BUDA BLOG

A tapéták mellett újra divatban a panelek!

Panel gyűjteményünkről még igen kevés szó esett, pedig vásárlóink körében egyre népszerűbbek. Sokan nem ismerik a fogalmat, ezért elérkezettnek láttuk az időt, hogy pár mondatban bemutassuk a paneleket, illetve összehasonlítsuk őket a tapétákkal.

Az első, és talán legfontosabb, hogy a panelek vastagabb anyagból készülnek, mint a tapéták, így egyértelműen masszívabb, strapabíróbb dekorációt nyújtanak. Magasabb árukat a különleges technológiának köszönhetik, amivel gyártják őket. A hagyományos tapétákkal ellentétben a panelek esetében nincsen mintaismétlődés, fix méretben érkeznek, szinte képként funkcionálnak a falon.
A színek és minták csodás játékával a nappali éke lehet a panel a falon, több panel egymás mellett pedig lenyűgöző hatást kelt a szobában. Monumentális virág motívumokat, trópusi erdők kesze-kusza indáit, ősi keleties mintákat és még számos egyedi és különleges mintákat sorolhatnánk fel, melyeket paneleken jelenítettek meg a tervezők. Ezek közül emeltünk ki néhányat a teljesség igénye nélkül.

A teljes kínálatot Home Design Lakberendezési üzletünkben megtekinthetik, ahol személyes tanácsadással segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön otthonába is! 

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!