Keresés
Close this search box.

ARTE EXPEDITION TAPÉTA KOLLEKCIÓ

HOME DESIGN BUDA BLOG

Beérkezett üzletünkbe az új Arte Expedition tapéta kollekció!

Az embereket évszázadok óta érdekli a távolba, egzotikus tájakra való utazás. Így inspirálta a tervezőket Egyiptom, Perzsia, Jáva, India és Kína, tehát a selyemút területei. A prémium minőségű belga gyártó ezúttal is gondoskodott arról, hogy innovatív kollekcióval jelenjenek meg. A kollekció fő attrakciója és egyben a mi kedvencünk is a dzsungelben bujkáló tigrises panel. A panel különlegessége, hogy XXL méretű, 480 cm széles és selyem textilből készült, melybe aranyszálak vannak szőve, így igazi luxusérzetet kelt az emberben. Leginkább azok számára ajánljuk a kollekciót, akik izgalmas, egyedi, egzotikus dizájnra vágynak.

A kollekcióban előfordulnak majom mintás, tigris mintás, levélmintás és egyszínű, önmagában mintás tapéták is. Anyagukat tekintve leginkább vlies (gyapjúrostos) alapanyagból készültek, de előfordul bambusz és selyemtextil alapanyagú tapéta is a kollekcióban.

A tapéták mintája megtekinthető Márvány utcai bemutatótermünkben! Amennyiben megbízható tapétázó mesterre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen ajánljuk szakembereinket.

Kapcsolódó termékek:

Arte Vanity tapétaArte Vanity tapéta minta
Arte Vanity tapéta
Ajánlatot kérek
Arte Java tapéta
Arte Java tapéta
Ajánlatot kérek
arte sumatra tpéta
Arte Sumatra tapéta
Ajánlatot kérek

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!