Keresés
Close this search box.

ELEGÁNS TAPÉTÁK IRODÁKBA

HOME DESIGN BUDA BLOG

Rendezze be irodáját stílusosan, hogy nyugodt szívvel invitálja meg üzleti partnereit, ügyfeleit a saját irodájában zajló tárgyalásokra!

Egyre több cég tartja fontosnak, hogy az irodai környezetet fehér falak helyett tapétákkal díszítsék. A munkavállalók sokszor napi 8 órán keresztül egy helyiségben töltik az idejüket, így érthető, hogy számukra is fontos, hogy mi köszön vissza a falról az irodában. Monoton, unalmas környezetben a munka is lassabban fog telni, de a kreatív, modern minták akár a hatékonyságra és kreativitásra is jó hatással lehetnek

Ebben a cikkünkben az eleganciát és luxust képviselő tapétáinkat mutatjuk be. Természetesen nem mindegy, hogy az üzleti partnerek felé mit mutat egy vállalat. Ügyfél fogadásokra, meetingek tartására érdemes egy külön szobát fenntartani, melyben elsődleges szempont, hogy a környezet eleganciát sugalljon magából, vagy legalábbis az adott cég profiljának megfeleljen a helyiség hangulata.

Fontos, hogy egy irodában ne csak esztétikai szempontból dekoráljuk a falakat, érdemes figyelembe vennünk a strapabíróságot is. Mára már mosható és lángálló tapéták közül is válogathatunk mindenféle stílusban. Modern, minimal vagy urban stílusú irodák falára nyugodt szívvel választhatunk a cikkünkben bemutatott képválogatásból.

Home Design üzletünkben személyesen is megtekinthetők a tapéták, mely lehetőséggel érdemes élni, hiszen nagyban segíti a választást. Segítségünkkel pedig garantáltan olyan minta kerül majd a falra, amely hosszú éveken keresztül is gyönyörűen fest majd az irodában!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!