Keresés
Close this search box.

TAPÉTA ÖTLETEK ELŐSZOBÁBA

HOME DESIGN BUDA BLOG

Cikkünkben az előszobák kerülnek előtérbe, ahova egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tapéta kerül…

Mikor a felújítás során az előszobára kerül a sor, akkor érdemes figyelmet fordítanunk arra, hogy strapabíró tapéta kerüljön a falra. Sőt, nem csak a strapabíróságot kell szem előtt tartanunk, hanem azt is, hogy mosható is legyen. Egy esős nap után az előszobákba betoppanva a gyerekek a sáros kabátjukkal a falnak dőlve, vagy a hosszúra sikeredett, erdei kutyasétáltatásból visszatérve a kutyusok bundájukat lerázva könnyen összekoszolhatják a falakat. Tehát alaposan végig kell gondolnunk, hogy mennyi veszélyforrás leselkedhet az előszobában, és annak megfelelően kiválasztani a tökéletes megoldást.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy habár maga a tapéta lemosható, általában vízbázisú ragasztóval van felhelyezve a falra, így nagy mennyiségű vízzel érintkezve a ragasztót elkezdheti feloldani a folyadék. Vannak tapéták, amelyek akár súrolókefével is tisztíthatók, de azért a vízbázisú ragasztóról sosem szabad megfeledkeznünk.
Mára már szerencsére a lemosható tapéták kínálata is folyamatosan bővül, így bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelő, a lakás stílusába beleillő mintát.

A képeken látható tapéták mindegyike megtekinthető és megrendelhető Home Design üzletünkben vagy online!

További inspirációért, ötletekért böngésszen blog bejegyzéseink között!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!