Keresés
Close this search box.

HASZNOS TUDNIVALÓK FÜGGÖNY VÁSÁRLÁS ELŐTT

HOME DESIGN BUDA BLOG

Betérő Érdeklődőink gyakran kérdőjelekkel érkeznek hozzánk, ha a függönyökről van szó. Összegyűjtöttünk egy kis útmutatót, hogy megkönnyítsük a kiválasztási folyamatot, és az azt követő lépéseket.

Sokszor nagy segítség, ha vásárlóink még mielőtt betérnének hozzánk, már előre ötleteket gyűjtenek a honlapunkról, így körvonalazódhat bennük, hogy milyen minták és színek iránt érdeklődnek elősorban. Természetesen, ha erre nem kerül sor, akkor itt az üzletünkben mutatjuk be óriási és folyamatosan bővülő függöny kínálatunkat, melynek csak egy töredéke került fel honlapunkra. A stílust és a színeket illetően, számunkra nagy könnyebbség, ha képekkel érkeznek vásárlóink, így a tanácsadásunk is célzottan a képen szereplő környezet, szoba, ablak stb. stílusának megfelelő lesz.

Ha sikerült kiválasztani a fényáteresztő és/vagy sötétítő anyagot, akkor a hozott méreteknek megfelelően elkészítjük az árajánlatot. Természetesen vállalunk szívesen helyszíni felmérést is, ahol a pontos karnis-, ablak-, és aljzat méretek meghatározása után személyre szabott tanácsadást is adunk. Ha még nincsen felszerelve karnis, üzletünkben számos stílus, szín, típus közül választhatnak. Karnisszerelés esetén nyugodt szívvel ajánlunk profi szakembereket, akikkel évek óta dolgozunk együtt, garantáltan gyönyörűen helyezik fel a karnist, illetve az elkészült függönyöket.

Visszatérve az árajánlat készítéshez, amint érdeklődőink elfogadják az ajánlatot, megrendeljük a kívánt anyagot, majd szintén opcionálisan varrónőink az előre megbeszélt, egyedi igények alapján gyönyörűen megvarrják a kiválasztott anyagot. Honlapunkon a hagyományos függöny megoldásokat mellett egyéb árnyékolástechnikai ötleteket is meríthetnek. Legyen az római roló, pliszé, vagy akár japán panel, számunkra nem okoz problémát a pontos méretek alapján megtervezni, legyártatni, és felhelyezni a kívánt szerkezetet.

Látogasson el Home Design üzletünkbe, és tekintse meg élőben teljes kínálatunkat!

Kapcsolódó termékek:

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 15:00h

Tapétázás, függöny varrás, lakberendezés tanácsadás

Kedves Vásárlónk!

Üzletünk Május 1-én szerdán zárva tart.
Nyitás 2024. Május 2-án 10 órakor.
 
 

Május 1-én zárva vagyunk!